up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Netværk elektronik og computere

Netværk elektronik og computere

Find et bredt udvalg af Netværk-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Netværk

Mærker for Netværk

Netværksenheder Hub, Repeater, Bridge, Switch, Router, Gateways og Brouter

Adgangspunkter

Et adgangspunkt er en maskine, der producerer et regionalt udsendelsesnetværk, normalt i et lager eller en generel bygning. Adgangspunkterne er knyttet til en elektrificeret router, switch eller kerne med en Ethernet ledning og udvider et Wi Fi signal til et udvalgt område. Du kan købe adgangspunkter fra Xiaomi , Asus , HP , Dell , MSI , Lenovo , Intel , Huawei , Tp link .

Antenner

Antennerne er de specifikke enheder, der omdanner radiofrekvente felter til vekselstrømme. Antennerne bruges hovedsageligt som en smeltbar enhed til at sende eller modtage radiostrømme, der bruges til at sende signaler, sendeantenne bruges til at overføre data og glemme signal, modtageantenne bruges ved modtagerterminalen til at få signaler.

Firewall

En firewall er en systemsikkerhedsenhed, der observerer indgående og udgående webtrafik og tildeler eller tackler datapakker afhængigt af en kombination af sikkerhedskommandoer. En firewall installerer typisk et hegn inden for et overført web og et ikke pålideligt web, såsom internettet. Firewalls beskytter mod eksterne cyber ubudte gæster ved at beskytte din computer.

Netværkskabler

Netværkskabler bruges til at tilslutte og transportere data og viden inden for processorer, pc´er, switche og lagerområdearrangementer. Disse netværkskabler er typisk senderen eller midlerne, hvormed information passerer. Et parsnoet kabel bruges i mange Ethernet arrangementer. Netværkskabler er forbundet til to eller flere maskiner for at dele information.

Routere

Routere forbinder pc´er og andre medier til internettet. Routerne fungerer som en dispatcher, der bestemmer den bedst egnede rute for dine data at flytte. Det relaterer din virksomhed til verden, bevarer data fra sikkerhedsadvarsler og kan endda vælge, hvilken pc der fanger præference frem for andre. Som titlen antyder, "dirigerer" den trafik inden for medierne og internettet.

Wifi repeatere

WiFi repeaterne bruges til at øge dækningsområdet for dit WiFi netværk. Det fungerer ved at hente dit eksisterende WiFi signal, udvide det og derefter overføre det øgede signal. Med WiFi repeatere kan du multiplicere dækningsområdet for dit WiFi netværk spænder over fjerne kanter af dit hus eller bygning, flere lejligheder eller endda udvide rækkevidden til din have.

Mere om netværk:

USB adaptere: USB adapterne giver dig mulighed for at oprette forbindelse trådløst til systemer, selvom din maskine ikke har et broadcast netværkskort.
Transceivere: Transceiveren bruges til at transformere elektriske signaler til visuelle signaler og visuelle signaler til elektriske signaler.
Switche: Switchene er de enheder i computersystemerne, der kombinerer andre enheder. Switche regulerer strømmen af information ud over et netværk.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk