up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Nintendo Controller Med Håndledsrem Switch Joy-Con

plus
Nintendo

Nintendo Controller Med Håndledsrem Switch Joy-Con

Produktbeskrivelse Nintendo Controller Med Håndledsrem Switch Joy-Con

FUNKTIONER:
Enhedstype: Gamepad
Understøttede spilplatforme: Nintendo Switch
Gaming kontrolteknologi: Analog / Digital.
Forbindelsesteknologi: Trådløs
Enhedsgrænseflade: Bluetooth.


Nintendo Controller Med Håndledsrem Switch Joy-Con har officiel fabriksgaranti fra Nintendo. Som en official Nintendo forhandler, alle elektronik og computere produkter, har to års fabriksgaranti. Hos techinn, vælger vi kun kvalitets Konsoller produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Nintendo der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Nintendo Controller Med Håndledsrem Switch Joy-Con

Farve
Lilla
Orange
Produkttype
Kontroller

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God kvalitet

-

Meget god kvalitet, det eneste problem var forsinkelsen af produktet

Fremragende original nintendo switch joy cons

-

Super kvalitet og super hurtig levering !! Jeg anbefaler...

Fremragende kvalitet

-

Originalerne, der fulgte med konsollen købt i mit land, var kinesiske. Disse kommer fra Vietnam, og de ser fremragende kvalitet ud!

Fremragende køb

-

De ankom på kort tid, i fremragende stand, vidunderligt køb

Joy con

-

De er fantastiske, de fungerer perfekt, de ankom meget hurtigt og også perfekt pakket, jeg vil bestemt købe i denne butik igen, tak.

Fremragende køb

-

Joycons ankom i fremragende stand, godt pakket og uden ridser. Det eneste er, at det tager lidt længere tid end forventet, men ellers meget tilfreds med købet.

Nintendo switch glæde con

-

Konkurrencedygtig pris og hurtig levering på trods af international levering og forsinkelser i ferien og den globale pandemi, hat! Intet at klage over, pakkesporingstjeneste øverst!

Fremragende original nintendo switch glæde ulemper

-

Joy Cons til en pris under markedet og pålidelig levering til dit hjem. Meget god service!

Nintendo switch joy con sæt

-

Fantastisk pris med super hurtig levering til anden side af verden.

Dyr krydser nye horisonter!

-

Dette er en fantastisk titel - jeg kan helt se, hvorfor alle elsker dette spil! Det fungerer fantastisk, ingen problemer overhovedet, og det ankom kun en dag senere, end de anslog. Det var også 10 billigere end nogen amerikansk butik. Og jeg fik Cherry og Bam som mine ø-figurer !! Jeg ved ikke, om det er på grund af at være fra Holland eller ej, men jeg er meget glade for at få disse fantastiske karakterer !!

Fabelagtige joycon-controllere!

-

Bestil uden bekymring. Joycon-controllere er fremragende, ELSKER farverne, og de fungerer fantastisk. Jeg kunne ikke få disse i USA til denne pris! Jeg bestilte dem, og de kom en dag senere, end de havde estimeret, men stadig inden for 14 dage, og det handler om, hvad forsendelsesanslagene var i USA - HVIS du kunne få dem !! Elsker dem og bestiller flere varer i fremtiden!

Fantastisk kundeservice

-

Tog lidt længere tid end forventet at modtage, forståeligt i betragtning af at det måtte gå gennem told. Med det sagt var kundeservice fantastisk! Mine spørgsmål blev besvaret meget hurtigt. Modtog min vare og modtog samme dag e-mail A ++ kundeservice tak.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up