up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nintendo Konsol Game & Watch:The Legend Of Zelda

plus
Nintendo

Nintendo Konsol Game & Watch:The Legend Of Zelda

Produktbeskrivelse Nintendo Konsol Game & Watch:The Legend Of Zelda

Et samlerobjekt Game & Watch-system spækket med Legend of Zelda-klassikere - tilgængelig 12. november
Med et retro-look, legendariske opblomstringer og kraften til at redde Hyrule, er Game & Watch™: The Legend of Zelda™-systemet en propfyldt hyldest til 35 år med Legend of Zelda-serien. Gå på eventyr gennem tre ikoniske klassikere, og nyd alt det nye old school-sjov med dette stilfulde håndholdte system.


Spil tre spil, der definerer serier:
Det er farligt at gå alene - tag disse! Gense nogle af de mest ikoniske Legend of Zelda-spil med retro-inspireret hardware, perfekt til både spillere og samlere. Spil den engelske eller japanske version.

The Legend of Zelda™:
Opdag Hyrule, og send Ganon-indpakning i det originale 1987-spil, der startede det hele.

Zelda II: The Adventure of Link™:
Udforsk fangehuller med siderullende gameplay og en vidtstrakt oververden i denne efterfølger fra 1988.

The Legend of Zelda: Link's Awakening:
Væk den sovende vindfisk i den originale Game Boy™-version fra 1993 af det første Legend of Zelda-spil i fuld størrelse til et håndholdt system.

Pund skadedyr rigeligt:
Clobber muldvarpe i Game & Watch-klassikeren, Vermin – nu med Link i hovedrollen.

Tidens heltemod:
På ægte Game & Watch-manér inkluderer systemet også et praktisk digitalt ur og timer, og du kan interagere med begge dele.

Se, hvordan Link udforsker Hyrule og besejrer med et unikt interaktivt ur. Saml systemet op og tag kontrol, når du vil! Timeren byder på kampscener fra Zelda II: The Adventure of Link. Indstil og start timeren, og se, hvor mange fjender du kan besejre.

Vis det frem:
Brug emballagen til stolt at vise denne fejring af historien om The Legend of Zelda.

Et frisk look til en klassisk enhed:
De originale Game & Watch-enheder kom ud i Japan i 1980 og var de første håndholdte spilsystemer skabt af Nintendo.
Hvis du skal bruge nye Nintendo Konsol Game & Watch:The Legend Of Zelda, har vi dem her til den bedste pris. techinn har det og andre top kvalitets varer som elektronik og computere. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de elektronik og computere, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Nintendo Konsol Game & Watch:The Legend Of Zelda

Farve
Flerfarvet
Produkttype
Konsoller

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kommentar

-

Fantastisk service: pakning, forsendelse, kommunikation. Produktet er fantastisk for alle, der er fan af serien, og det kom ud til en fantastisk pris.

Godt

-

Et godt mindeprodukt, kvaliteten af retningspuden og knapperne er meget god, skærm og lyd er god, alle spil har muligheden på engelsk eller japansk. Produktet kom godt pakket ind.

Perfekt lille håndholdt

-

Det kom hurtigt, alt pænt pakket ind, fantastisk butik!

Meget godt!

-

Produktet kom præcis som forventet, dette er sandsynligvis den bedste måde at købe denne model på i Brasilien.

Fantastisk produkt

-

Fantastisk produkt. Kom godt beskyttet og overholdt deadline

Fantastisk produkt, god sælger

-

Game and Watch er meget flot, meget god kvalitet og har 4 spil: Zelda 1 NES, Zelda 2 NES og Link´s Awakening GB (ikke DX-versionen til GBC!). Alle spil har den engelske version, mens Link´s Awakening også har den tyske og franske version (udover engelsk). Det fjerde spil er et Game and Watch-spil, der er ændret til at inkludere Zelda-figurer (men ikke Zelda Game & Watch-spillet! Det ville have været pænere at være ærlig). Æsken er på spansk, portugisisk og italiensk (da butikken er baseret i Girona, Spanien). Indholdet inkluderer G&W, et USB-kabel men intet vægstik. Jeg bestilte den 1. december, og konsollen ankom den 10. december i Rumænien. Forsendelsen blev sporet hele vejen, og jeg modtog jævnligt opdateringer om pakkens placering. Alt i alt er jeg yderst tilfreds.

God afsendelse

-

godt pakket og sendt hurtigt. men det er den spanske version og på æsken er der ikke skrevet på fransk.

Nintendo zelda

-

stor samling af tiden og se serier

Spilversion

-

Godt køb (Game and Watch Zelda), versionen er spansk Pal identisk med FR PAL bortset fra at på æsken finder du ikke instruktioner på fransk. Spillene tilbydes på engelsk i 2 versioner, tilsyneladende inklusive en på Fr. Tak

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up