up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Nintendo Konsol Switch Lite

Nintendo Konsol Switch Lite

Nintendo Konsol Switch Lite

Nintendo Konsol Switch Lite

plus
Nintendo

Nintendo Konsol Switch Lite

Produktbeskrivelse Nintendo Konsol Switch Lite

Dedikeret til håndholdt spil: Systemet til gamere på farten. Nintendo Switch Lite er designet specifikt til håndholdt spil - så du kan hoppe ind i dine yndlingsspil, uanset hvor du befinder dig.
Funktioner:
Kompakt og let:
Med sit lette, slanke design er dette system klar til at ramme vejen, når du er.
Indbyggede controllere:
Controllere er indbygget lige ind i systemet til håndholdt spil, og venstre side sporter en + kontrolpude.
Kompatible spil:
Nintendo Switch Lite-systemet spiller biblioteket med Nintendo Switch-spil, der fungerer i håndholdt tilstand.
Lyser op:
Nintendo Switch Lite kommer i tre farver: gul, grå og turkis.
Bedre sammen: Multiplayer-spilindstillinger:
Lokalt trådløst: Sammenkæd op til otte Nintendo Switch- og Nintendo Switch Lite-systemer sammen for at spille multiplayer-spil overalt.
Online spil: Hold sammen eller slå ansigt ud med andre online ** i kompatible spil med et Nintendo Switch Online-medlemskab.
Flere systemfunktioner:
Nintendo eShop: Find og køb digitale versioner af fulde spil og DLC.
Nyheder: Få de seneste spilopdateringer, meddelelser og mere med dette opdaterede nyhedsfeed.
Album: Tag og gem nemt skærmbilleder med Capture-knappen. Derefter kan du se, tilføje tekst og dele til sociale netværk fra dit album.
Så mange spil at spille:
Nintendo Switch-familien er hjemsted for eksklusive spil fra franchiser som Super Smash Bros. ™, The Legend of Zelda ™, Mario Kart ™ og mange flere.
Du finder også fantastiske spil fra andre udviklere - med flere tilføjet hver uge
Tilføjelse af Nintendo Switch Lite til din Nintendo Switch-familie
Du kan få adgang til dine digitale spil på flere systemer.
Du kan også overføre gemte data mellem systemer.


Hvis du er på udkig efter Nintendo Konsol Switch Lite, er heldet med dig. I vores elektronik og computere butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal techinn butik. Skynd dig, bestil dine Konsoller med det samme. techinn tilbyder et kæmpe udvalg i Nintendo, til alt slags sport. Vores Nintendo er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Nintendo Konsol Switch Lite

Farve
Blå
Produkttype
Konsoller

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Tilfreds

-

Lidt bekymret over forsinkelsen i forsendelsen, men kundeservicen var nyttig til sidst, den ankom i tide til min babys Saint Lucia. Sendt med den største omhu, alt ankom intakt og i funktionsdygtig stand, fremragende websted, jeg vil foretage andre køb. tak skal du have

Fantastisk

-

Meget god konsol ... Min datter var fascineret ...

Konsollen er fantastisk

-

Utrolig konsol er et tilbud, der ikke skal nægtes

Sent og ængstelig

-

Jeg afgav en ordre den 11. maj, afsendt den 14. og ankom den 13. juni! Sporingen flyttede slet ikke, det var sent, og jeg var bekymret, men den ankom ordentligt ^ ^ Hoveddelen er passeret 2 måneder, men der er ikke noget problem ☆ Det var skrevet i anmeldelsen, at det ville koste penge at modtage det, men det var forberedt Det var ikke ^^; Det var min første gang i udlandet, men jeg spekulerer på, om forsendelsesmetoden er anderledes? Imidlertid ankom et andet oversøisk websted hurtigere! Det ankom om en uge (> _

Anmeldelse ved omskifter (koral)

-

Den eneste grund til, at jeg ikke fik det til 5 stjerner, er bare på grund af hvor lang tid det tog for dette produkt at ankomme. Generelt tænkt at produktet er i perfekt stand! Det var min første gang, jeg bestilte fra dette sted, og jeg var lidt nervøs, men dette er et troværdigt sted. Jeg bor i USA, og adapteren har et europæisk stik, så husk det, hvis du bruger et andet stik og enten skal bruge en adapter eller en ny oplader.

Det vil tage tid w

-

Jeg bestilte den 6/25 og forventede at ankomme den 7/2 til 7/6 og ankom 7/7. Jeg var fraværende, men jeg kunne normalt levere den igen. Jeg havde ikke sammenhængende ferier, så jeg troede, at det ville ankomme tidligere. Tariffen koster 1220 yen. AfterShip er sent til at opdatere efter bestilling, men du kan hvile let ved at vide, hvor din bagage er nu. Kontakten efter åbning var ny og startede uden problemer. Udløbet er formet som en såkaldt C-formet rundstift. Det synes godt at have et C → A-konverteringsstik. Det var min første gang at købe fra udlandet, så jeg er glad for, at jeg havde en usædvanlig oplevelse og fik en ny Switch Lite ✨

Jeg er glad

-

Jeg ankom en dag efter planen, men jeg var lettet over at spore den. Jeg er glad for, at jeg ikke kan købe det let.

Temmelig

-

Jeg ventede. Jeg bestilte den 17. maj og ankom endelig den 26. juni. Det tog en måned og 9 dage! Oprindeligt forventedes det at ankomme den 1. juni, så det er en forsinkelse på mere end 3 uger. .. Det ser ud til, at det koster 1400 yen at modtage det, og prisen har ikke ændret sig meget fra at købe ved indenlandsk videresalg. lærte meget.

Det blev forsinket, men det ankom sikkert.

-

Det er meget billigere at købe end i Japan. Da det tager lang tid at ankomme, skal du imidlertid vente tålmodig. Produktet kan bruges uden problemer.

Ankom!

-

Jeg bestilte ved midnat den 11. juni og modtog min bagage før aften den 23. juni. Jeg foretog ingen sporinger, fordi jeg troede, det ville tage mere end en måned at ankomme, men jeg var overrasket og glad for, at det ankom sikkert om cirka to uger! er. Jeg anmodede om levering af Japan Post. Yderligere 1400 yen opkræves på tidspunktet for modtagelse af bagage. (Toldtarif 1200 yen og toldafgift 200 yen) Det ser ud til, at den indenlandske konverteringsadapter er C-type. Emballagen er smuk, og jeg er meget tilfreds! !!

1 måned fra ordre til ankomst

-

Jeg bestilte den den 5/8 og ankom den 6/11. Den person, der bestilte efter mig, var sendt tidligere, så da jeg kontaktede ham, kontrollerede han det og sendte det snart. Jeg var bekymret for, at den person, der bestilte efter mig, slet ikke ankom midt under transporten og ankom meget tidligere, men da jeg stillede et spørgsmål, svarede han mig høfligt, og svaret var ikke langsomt. Så det var rart. Fantastisk, når du ankommer til det endelige postkontor! Jeg fik en e-mail med anmeldelse, så jeg syntes, den var sød. LOL Naturligvis er opladeren en adapter til oversøiske specifikationer. Jeg købte den fra oversøiske steder, så det er indlysende. Det ser ud til, at nogle mennesker har takster, men det gjorde jeg ikke. Emballagen havde ingen problemer, og der var ingen skade, og jeg ventede et stykke tid, men jeg er glad for, at jeg købte dette websted.

Endelig ankom det!

-

Det var godt, at jeg bestilte i begyndelsen af maj og sendte tidligt, men det skulle komme fra 18. maj til 22. maj, men jeg forlod Holland den 22. maj. 6/8 ankom til Japan. Siden den ankom i Kawasaki, kan den muligvis være sendt af søen. Endelig ankom den 6/11. Emballagen var korrekt og ankom uden skade. Adapteren var europæisk, men jeg vil beholde den til udlandsrejser. Jeg kan indstille det ordentligt på japansk, og børn er glade. Det tog dobbelt så lang tid, som jeg forventede, så jeg ventede for længe, og skoleferien sluttede, så jeg fik 4 stjerner.

Det ankom om en måned

-

Bestilt den 11. maj → Udveksling den 14. maj → Sendt den 17. maj Sporingen blev stoppet her. Da jeg kontrollerede det med 17 TRACK, blev det transporteret den 23. maj. 6/6 Endelig ankommet til Japan. Sporing af Japan Post blev reflekteret den 6/8 og ankom den 6/10. Jeg købte adapteren på forhånd, så jeg kan spille uden problemer. Hvis du er heldig, ser det ud til, at nogle mennesker vil ankomme som planlagt, men det er mere sikkert at bestille, fordi det vil tage cirka en måned.

Det ankom om en måned

-

Jeg bestilte den 8. maj og forventede at ankomme 20. til 25. maj, men ... Jeg ankom sikkert den 10. juni. Hvis du venter tålmodig, modtager du den.

Var god!

-

Du kan bruge det, hvis du køber en konverteringsadapter. Det er godt, fordi det ikke er tilgængeligt i Japan.

Jeg er tilfreds

-

Jeg bestilte den 10. maj og ankom den 10. juni, nøjagtigt en måned senere. Da jeg ikke kunne spore det fra 24., følte jeg mig utilpas, så jeg kontaktede firmaet og modtog et svar med det samme. Responsen var god, og jeg var tilfreds, skønt jeg stod bag planen. Du kan spore det med et program kaldet 17track, så hvis du er stoppet med at spore, skal du bruge det.

Leveringen var en uges forsinket

-

Jeg bestilte den 15. maj og havde en planlagt leveringsdato fra 26. maj til 1. juni, men jeg ankom den 8. juni! Hvis du er for sen, vil jeg gerne have, at leveringsdatoen er lidt længere. Produktet blev brugt med succes!

Mindre end en måned at ankomme

-

Som du skrev, blev jeg overrasket over at ankomme sent end forventet, men det var sikkert og frem for alt. 5/15 Bestil → 5/19 Sendes fra Holland → 6/5 Ankomst til Japan → Toldklarering → 6/8 Levering afsluttet Opladeren er en oversøisk specifikation, men den erstattes af iPad Pro-opladeren. Som alles mening tænkte jeg, at det er vigtigt at vente tålmodig, så hvis du overvejer at købe som en gave, skal du være forsigtig med antallet af dage.

Er ankommet.

-

Bestilt 19. maj, ankom 8. juni. Det tog lidt længere tid end planlagt, men jeg fik sendt et billede med fakturaen for den pakke, jeg sendte, og jeg var i stand til at bekræfte leveringsstedet på Japan Post-webstedet, så jeg var ikke bekymret. Som nogen skrev, var jeg lettet over at kende detaljerne i 17TRACK, hvor det er. Når du rejser fra Europa til Japan, vil bagage sidde fast i cirka 2 uger, men det er inden for det forståelige interval. Hvis det er okay at vente, er der ikke noget problem. Glem heller ikke adapteren til Japan.

Ankom

-

Jeg bestilte af Japan Post den 7. maj. Måske var det på grund af reduktionen i afføring, men det tog mig en hel måned, men den ydre kasse er ikke særlig smertefuld. Nogle mennesker synes at betale en told, men det gjorde jeg ikke. Det tog et stykke tid, men jeg synes, det er stadig godt nok til spildt at tilføje medlemsregistreringer og apps til nogle websteder, ansøge om lotteri og vente på lotteriet. Måske tager det så mange dage som det samlede beløb. Ikke egnet til utålmodige mennesker.

Ankom

-

Jeg bestilte den 13. maj og ankom den 8. juni. Ankomstdatoen var fra 1. til 5. juni, men jeg spekulerede på, om det ville være midten af juni på grund af corona, så det var tidligere end det. Da sporingstjenesten, der er knyttet til dette websted overhovedet ikke flyttede fra 20. maj, og den ikke flyttede, selv når det kom til slutningen af maj (griner), spurgte jeg operationen. Han gav mig pakkeinformationen på almindeligt engelsk. Personligt anbefaler jeg en app til sporingsservice kaldet 17TRACK. Bare ved at registrere e-mailen kunne vi få information tidligere end sporingstjenesten på dette websted og hurtigere end Japan Post. Jeg betalte ikke tolden som kontanter ved levering, sandsynligvis fordi jeg betalte med PayPal-kortet. De, der kan vente tålmodig, vil bestemt få produktet. Jeg pakket det i en pakke, men (griner) Jeg taler om det i alles anmeldelse, men det er en Switch, der sælges i udlandet, så opladeren er i udlandet. Mange tak for ledelsen. Mange tak.

Lad os vente afslappet

-

Det tog tid, men jeg ankom sikkert. Der var ikke noget problem med produktet, og kassen var smuk. Den medfølgende vekselstrømsadapter har en form, der ikke kan bruges i Japan, så du skal købe den separat eller bruge et konverteringsstik. Jeg er tilfreds med at kunne købe et nyt produkt, mens det ikke er let tilgængeligt i Japan. Selvom mange anmeldelser siges at være for sent, er der en global forsinkelse i corona, så jeg spekulerer på, om det tager cirka en måned. Hvis du vil have samme leveringsniveau som i Japan, tror jeg, det ville være bedre at undgå oversøisk postordre af psykiske årsager. I mit tilfælde bestilte jeg den 6. maj, sendes fra Det Internationale Udvekslingsbureau den 14. maj, og efter et stykke tid var der ingen bevægelse, og jeg ankom til Japan den 5. juni. Jeg modtog den den 8. juni. Kun til reference.

Bestemt sent. men…

-

Hvis du har købt produktet fra udlandet, vil det være tidligt i omkring en måned at ankomme. Corona-effekten har desuden reduceret antallet af flyvninger. Jeg bestilte 5/10, planlagt at ankomme den 25. maj, udvekslet den 14. maj, ventede på en flyvning fra 23. maj, og efter at have opdateret lige før, ankom jeg endelig den 6. juni, Japan. Jeg tror, folk, der ankom sent som mig, var bare heldige. Der er forskelle i fragtlufthavne og transporttider. Da fakturaer og fotos af pakker sendes, er det ikke en fidus, og jeg tror, at den første betaling er den samme, selvom du køber den i Japan. Tværtimod, indsamler du kontanter? ? Under alle omstændigheder tager det mindre end en måned at lave støj. Lad os vente lidt længere.

Ankom sikkert.

-

Jeg køber ofte produkter fra andre websteder på andre websteder også, men jeg tror, at de ankom senere end produkter fra USA og Italien, sandsynligvis fordi de blev sendt fra Holland. Hvad angår sporingssituationen, som nævnt andetsteds, stoppede jeg med at arbejde efter den anden uge, og selv efter en uge senere flyttede jeg ikke, så jeg foretog en undersøgelse og kontaktede mig. Forespørgsler blev besvaret meget hurtigt. Efter undersøgelse rapporterede jeg omhyggeligt og gentagne gange om situationen via e-mail, og i dag ankom produktet sikkert. Jeg er tilfreds med produktet, og selve produktet er ikke beskadiget. Jeg tror ikke, det er til presserende mennesker, men jeg tror, det kan være godt for dem, der har tid til at købe, fordi det er overkommeligt.

Du kan vente tålmodig.

-

Jeg glemte, da jeg købte den, men det var i begyndelsen af maj. Jeg ventede tålmodig, så jeg ankom i dag i cirka en måned uden stress. Boksen var lidt knust, men den fungerede fint. Vi anbefaler, at du ikke køber, hvis du vil sende og levere med det samme, f.eks. En større online shopping-side. Det er ikke en fidus. Sporingen stoppede også et stykke tid, men hvis du venter, vil den ankomme. Hvis du vil have hastighed, er det hurtigere at bestille fra Japan, og tilstanden er god.

Det er langsomt

-

På bestillingstidspunktet var jeg i stand til at købe den til næsten den faste pris, mens den blev solgt i Japan til ca. 40.000 yen, men det er meget sent ... Jeg tror, det kan ikke hjælpes, fordi det er fra udlandet på dette tidspunkt. Bestilt den 16. maj, afsendt den 22., er jagten afskåret på den hollandske internationale udveksling den 24. Jeg tror, det ikke er en fidus, fordi der er mennesker, der har leveret det ordentligt, og fotoet og nummeret på bagagen er korrekt til stede, men mens jeg venter på, at den ankommer, kan jeg købe den til samme pris i Japan. Nogle mennesker tager omkring en måned, så vent venligst tålmodig.

Sikkert ankommet.

-

Jeg bestilte den den 17. maj, og ankomstdagen var fra 26. maj til 1. juni, men den ankom sikkert hjemme den 30. maj. Selv hvis jeg tjekker det nu, har sporingen overhovedet ikke fungeret siden den 24., så jeg var bekymret, fordi jeg bekræftede anmeldelsen, mens jeg ventede, men den ankom som planlagt. Det blev bekræftet i gennemgangen, at opladningsadapteren er af typen C, og at den vil blive underlagt told, så der ikke var noget særligt problem. Selvom der ikke er nogen garanti, var jeg i stand til at bruge det uden problemer, og jeg kunne selvfølgelig indstille det japanske sprog, så jeg tror, at jeg kunne købe det til en rimelig pris i betragtning af hjemmemarkedsprisen.

Som planlagt

-

Bestil den 15. Ankom den 1. og var tidsplan, og der var ingen klager. Jeg synes, det er forståeligt, at det koster skat, fordi det er post fra udlandet.

Perfekt

-

Det er perfekt som en gave

Det er snart en måned

-

Jeg bestilte den 11. maj og har ikke modtaget den endnu. Sporingen er også stoppet fra den 20.. Jeg er bekymret, fordi der er mange anmeldelser, der siger, at folk, der bestilte efter mig, ankom.

Ud over afgiften og forsendelsen opkræves tolden!

-

Købt den 6. maj, sendt den 11., ankom den 1. juni. Den forventede ankomstdato falder ikke. Du kan forvente, at det vil tage 3 uger fra forsendelsen. Jagten har slet ikke fungeret efter 14 dage, men det ser ud til at tage tid. Hvis din pakke handler om Japan, vil det være lettere at finde den på Japan Post-webstedet, og den afspejles hurtigere. Som du kan se i gennemgangen, skønt der ikke er angivet noget sted i beskrivelsen, er der en told, så de samlede forsendelsesomkostninger vil være høje. Det kan være godt for dem, der vil vente tålmodig og købe endda 1 yen billigt, men for dem, der vil have det hurtigt, og dem, der ikke ønsker at blive irriteret, kan det være bedre at købe det på det japanske loppested ...

Det vil tage tid, men det kommer fast

-

Jeg bestilte 5/10, den forventede dato var 16-25 dage, og den ankom faktisk den 6/1. Jeg var bekymret for, at sporingen ikke flyttede, før den ankom i Japan, men den ankom sikkert. Emballagen er også høflig, og opladeren har også et konverteringsstik, så du kan bruge den uden problemer. Jeg blev overrasket, da jeg fik at vide, at toldklareringsgebyret ville være 1400 yen, da jeg modtog det uden at vide det, men jeg lærte, at det er nødvendigt for køb i udlandet. Det tog tid, men jeg er tilfreds med, at jeg kunne købe den billigere end den aktuelle markedspris. Anbefales til dem, der kan vente tålmodig.

Ankom

-

11. maj ordre → 1. juni Det tog flere dage end forventet, fordi jeg ikke flyvede i koronaen, så jeg kan ikke hjælpe det. Jeg var bekymret, fordi jeg købte den for første gang, men hvis der er noget, som jeg ikke kan købe i Japan efter næste gang, kan Tech Inn være en af kandidaterne.

Ankom

-

Jeg bestilte den 15. maj, blev sendt den 22. maj og ankom efter planen den 1. juni (Japan Post). Der er ikke noget problem i drift. Det samlede produkt + forsendelse + takst (1400 yen) var 26 tusind. Jeg fortsatte med at miste lotterisalget, og det var andet-salg, der blev vist billigt i loppemarkedsappen, og jeg havde ikke råd til det i Japan, men jeg så det på Twitter og købte det. Jeg var lettet over, at jeg kunne spore det med Japan Post. Mange tak.

Ankom

-

Jeg bestilte det om natten den 15. maj og ankom den 1. juni som oprindeligt planlagt. Det tog 1.400 yen at betale tolden. I sidste ende var den 18% højere end listeprisen for told og forsendelse. Det er dyrt i betragtning af at der ikke er nogen vedligeholdelse til udlandet og at der ikke er noget ladekabel, men det er kun fordi det ikke kan købes i Japan. Selvom engelsk er lidt irriterende, får jeg et hurtigt svar på spørgsmål. Jeg synes, det var godt for første gang.

Løst !!

-

Hvis du afgiver en ordre, kan du være sikker på, at detaljerne vises, hvis du sporer dem med applikationen, der hedder 17TRACK eller internettet!

Ankom

-

Bestilt 16. maj. Jeg modtog den 31.. Jeg var i stand til at spore det, så jeg var lettet over at vente. Det var planlagt, fordi ankomstdatoen var indtil 1. juni. Emballagen er også høflig. Hvis du kun bruger vekselstrømsadapteren til Japan og bruger den, er der ikke noget problem.

Ankom

-

16. maj ordre. Jeg modtog den den 31. Ankomstdatoen var fra 26. maj til 1. juni, så det var som planlagt. Jeg kunne vente, fordi jeg kunne spore det. Hvis kun AC-adapteren til Japan var forberedt, kunne den bruges uden problemer. Emballagen var også høflig.

Ankom

-

Ankom 5 dage efter planen. Ankom, selvom jagten overhovedet ikke bevægede sig ... Da lotterisalget blev udslettet, er jeg glad for, at jeg var i stand til at købe det.

Ems-tracking og sel-flyvninger

-

Vi sendte Holland til 14. maj og ankom til Kawasaki Higashi postkontor den 29. maj. Ifølge Japans websted var det planlagte antal dage for SEL-fly til Holland ca. to uger, så det ser ud næsten som planlagt. Det ser ud til, at jeg kunne omregistrere EMS i Kawasaki Higashi, så jeg ikke længere kan spore den med PostNL, men jeg kunne spore den med "Kontroller EMS-leveringsstatus" fra Japan Post. Det ser ud til at ankomme den 31. maj. Det tog tid, men tak.

Forsendelsesadapter det er dyrt, fordi det er underlagt told

-

Da det var min første gang at købe fra udlandet, tænkte jeg ikke engang på tariffer. Jeg kendte først ved at se på anmeldelser fra andre mennesker. Da jeg så det op, ser det ud til, at den person, der køber det, betaler for det. Jeg tror, det ikke er sådan et problem, men jeg tror, at videresalg ikke vil forsvinde, så jeg modtager det ikke endnu, men det er bedre at antage, at det vil tage en måned at købe

Svig

-

Fra 14. flytter sporingsfunktionen ikke, og der er ingen lyd

Det var et anstændigt sted

-

Det er sent, men det ankommer ordentligt! ! Jeg købte den den 1. maj og ankom den 30. maj!

Jeg var i stand til at bruge det uden problemer

-

det ankom sikkert

Værst

-

En måned efter jeg bestilte, er den ikke ankommet endnu. Jeg er bekymret for, at det virkelig kommer. Jeg har beklaget, at jeg har købt det her, selvom det er i anmeldelser fra andre.

Sikkert tilgængelig

-

Bestilt 9. maj, leveret af Japan Post den 27. maj. Den oprindelige planlagte ankomstdato var 21. til 25. maj, så det var to dage for sent, men jeg spekulerer på, om det er muligt på grund af denne situation. Produktet har intet problem undtagen at adapteren er oversøisk specifikation. Alt hvad du skal gøre er at forberede et USB-C-kabel, der skal bruges på din smartphone til opladning. Når jeg kan vente langsomt, vil jeg gerne købe et andet produkt.

Kan ikke spore

-

Købt den 6., sendt den 11., er sporingen ikke blevet opdateret efter den 14., og varen er ikke ankommet endnu. Hvorfor afspejles det ikke, når jeg skriver en anmeldelse? Jeg er lidt bekymret ...

-

Jeg købte det hele tiden

-

Jeg fandt det og købte det, men jeg modtog det ikke efter bestilling den 5/10 ... I dette tilfælde er jeg skuffet, hvis jeg ikke indstiller den planlagte dato senere. Jeg er bekymret for, at folk virkelig kan få det til. Hvor længe skal jeg vente ...

Det ankommer ikke efter to uger

-

Jeg købte den den 5/10 som den foregående, men der er ingen fremskridt fra destinationsforsendelsen den 14.. Selvom der ikke er noget problem med produktet, ved jeg ikke, hvor pakken befinder sig. Hvor er det nu?

Lidt efter

-

Ankom den 9. maj, ankom den 19-25. Jeg venter stadig, men jagten ser ud til at være ankommet til Japan ved midnat den 23.. Jeg er sikker på, at den nye Corona har reduceret antallet af fly, så transport vil tage nogen tid. Jeg venter lidt længere. Jeg ser frem til det.

Forsendelsesmetode anbefalet af dhl

-

Jeg valgte EMS og købte det den 7. maj, men jeg forlod det fra International Exchange Office i Holland den 14., og jeg har ikke modtaget det endnu. Forsendelsesomkostningerne er ret høje, men det ser ud til, at DHL vil ankomme før, så jeg anbefaler DHL til dem, der er trætte af at vente. Jeg er en smertefuld person ... var ...

Det var tidligt

-

Jeg bestilte den den 16., og den skulle bæres 22-25. Jeg kontaktede DHL fra sporingsnummeret og fik det leveret til 22 sikkert. Jeg hørte ikke, at tolden på 2300 yen blev opkrævet, da jeg modtog den, men jeg var lettet over, at jeg var i stand til at spore den ordentligt, indtil den ankom. Jeg er hurtig og tilfreds!

Sporing afspejles ikke? !

-

Købt den 6., sendt den 11., men sporing er ikke flyttet siden den 14. Jeg er bekymret for, om der er et tidsforsinkelse i refleksion, eller om det går tabt ... Den planlagte dato er gået, men jeg vil vente lidt længere ...

Underwriting

-

Jeg bestilte det den 13. og det blev garanteret den 16. men det bevægede sig ikke. Det var 22 til 27 på den planlagte dato, men jeg følte, at det var to uger forsinket

Hvis du venter ...

-

Det tog tre uger, men jeg anbefaler dig at få det. Det er sikkert, fordi du kan spore din aktuelle placering med sporingsappen.

Bagage bevæger sig ikke

-

Der er en gennemgang, som jeg bestilte den 10. maj og ankom den 15., men jeg bestilte den samme dag, og pakken flytter ikke fra den 14. maj ... Det blev skrevet, at det blev forsinket 10 dage eller 2 uger. Jeg er træt af at se, at der ikke er et problem med, at en uge eller to er for sent

Jeg er ankommet i en lang ventetid.

-

Den ankom 9 dage for sent. Emballagen var imidlertid meget høflig, og understøttelsen var meget hjælpsom. En type stikkontakt (strømkonvertering) 100 yen butik var nok. Hvis jeg ikke skynder mig, var det et meget billigt køb. Tak skal du have.

Det ankom sikkert

-

Jeg købte den den 1. maj og ankom til mit hjem den 21., cirka en uge senere end planlagt. I mellemtiden kan du se, hvor du er nu, med ordersporing. Selvom det var sent, ankom det ordentligt, og instruktionerne og opladeren var europæisk version, men instruktionerne var ikke obligatoriske indtil videre, og opladeren havde også købt den japanske version på forhånd, så der er ingen særlig hindring Det gjorde jeg ikke. Hvis du starter Switch og vælger japansk i det første sprogvalg, synes jeg det er ok. Det er en dag siden jeg ankom, men det fungerer fint. Da det var min første gang at foretage en oversøisk postordre, blev jeg ængstelig, og jeg er ked af at have sendt forespørgsler mange gange. Tak for dit venlige svar.

Kan bruges i nordamerika og japan

-

Det tog et stykke tid (det tog næsten 2 uger i min sag), men det ankom. Pakningen var pæn, og kassen og indholdet var i god stand. Selvom opladningsproppen er til oversøiske, og der ikke er nogen japansk manual, kan du vælge japansk i sprogindstillingen, og du kan spille uden problemer, hvis du vælger Brug i Japan som standard.

Ankom

-

Den ankom cirka 20 dage efter ankomstdatoen. Oprindeligt var det svært at få, så jeg troede, det ville være godt. Jeg var bekymret, indtil den ankom, men da jeg stillede en forespørgsel, modtog jeg et hurtigt svar. Mange tak.

Det værste

-

Selv hvis jeg indstiller antallet af stjerner til 0, bliver det til 5? Jeg spekulerer på, om dette også betjenes. Det er et sjovt selskab.

Lavest værst

-

Det er det værste sted nogensinde. Selvom der er gået 10 dage siden den planlagte ankomstdato, er jeg ikke ankommet, og jeg har ikke kontaktet dig i 5 dage. Jeg beklager det virkelig. Jeg anbefaler bestemt ikke det.

Hvis du venter

-

Det ankommer, hvis jeg venter, men det ankom 10 dage senere end Totobi. Emballagen var også meget høflig. Jeg har sendt forespørgsler pr. E-mail mange gange og svaret ordentligt på alt. (Selvom det var på engelsk ...) Jeg var tilfreds, fordi den ankom fast! !

Det var godt at købe

-

Ankom 10 dage efter den planlagte leveringsdato. Det er et populært produkt, og den planlagte dato er tydeligt angivet ved bestilling, så jeg synes, at de, der bestiller fra nu af, skal vente tålmodig. Selvom forsendelseslandet er Holland, kunne den software, der er købt i Japan, bruges uden problemer. Jeg købte en ægte adapter på forhånd fra Amazon for ca. 2000 yen. Jeg er taknemmelig for, at prisen er meget billigere end den aktuelle markedspris inklusive den.

For sent

-

Det er to uger bag den forventede ankomstdato. Jeg er ikke kommet endnu, og jeg kan følge den, men sporingen er ikke ophørt med at arbejde overhovedet, og jeg har intet tegn på at komme. Det er en skam, at selvom jeg var i udlandet, havde jeg ventet længe på min ankomstdato, men det har ikke været to uger siden da.

Værste sted

-

Det er mere end en uge siden den planlagte ankomstdato, så jeg har spurgt i fire dage i træk, men nu er det den femte dag, og det er første gang, jeg har været i en så forfærdelig butik. Jeg beklager shopping her.

Det er en god butik.

-

Du kan bruge de leverede varer uden problemer. Brug kun japanske adaptere. E-collect var også 2300 yen kontant ved levering. Da dette var den eneste forklaring, var en stjerne minus. Hvis jeg har muligheden, vil jeg afslutte at bruge den.

Adapter

-

Du kan gøre det med usb c fyr på 100 yen butik.

I dag

-

Jeg ankom sikkert. Send det i cirka en uge. Jeg føler mig glad, når den ankommer. Mange tak.

-

Det er kun en uges forsinket. Jeg tror, det er tidligt i denne situation. Emballagen er også høflig. Som du siger, opladeren er i udlandet, men den kunne bruges, hvis der blev brugt en transformer. Mange tak.

Ankom

-

Da jeg ledte efter et lys til Nintendo Switch, fandt jeg dette produkt og købte det. Købt den 10. maj og ankom den 15. maj. Stikkontakten er europæisk, men jeg forstod det og købte det, så jeg forberedte et separat stik til strømkonvertering, og det var klar til brug. Jeg var lettet over at kontrollere leveringsstatus i realtid. Mange tak!

Det ankom ordentligt

-

Jeg troede ikke, at jeg kunne få en switch, der var vanskelig at få i denne æra, så jeg kunne ikke hvile, før jeg fik den, men jeg er glad, når den ankommer. Jeg var glad, fordi jeg var i stand til at kontrollere produktets status gennem chat. Mange tak.

Jeg har modtaget

-

Tak for denne mangelstid! Det er international post, så det vil tage lang tid at ankomme, og vær forsigtig, fordi det er en opladningsadapter til udlandet!

Tak

-

Selvom der var nogle problemer, såsom at ankomstdato blev forsinket med flere dage, ankom vi sikkert. Indtil jeg modtog det, stillede jeg spørgsmål og svarede hurtigt og høfligt. Tak. Adapteren er lavet i udlandet, så jeg tror, det ikke kan hjælpes, fordi det er et produkt fra Holland. Du kan købe en USB-kode type-c eller et ægte Nintendo-produkt til 100 ækvivalenter. Tak for din venlige støtte.

Jeg er tilfreds!

-

Jeg er glad for, at det er en ny vare og en fast pris end at købe den på en dyr indenlandsk auktion. Da bagagen er fra Holland, har jeg ikke noget imod coronavirus så meget, og jeg har ikke noget problem, fordi adapteren, der er lavet i udlandet, kan bruges, når du rejser. Jeg ser frem til dyre skoven.

Knap

-

Jeg fandt det endelig.

Ankomst

-

Det var sikkert. Imidlertid var det en uge bag den oprindelige forventede ankomstdato. På det tidspunkt trækker vi en stjerne. Eftersom opladningsadapteren er lavet i udlandet, kan den ikke bruges i Japan, men dette er uundgåeligt, fordi salget er i udlandet. Jeg er taknemmelig for, at jeg kunne købe den til en fast pris, fordi den i øjeblikket er på lager.

Jeg er glad

-

Jeg fandt det endelig!

Anbefales, hvis du vil købe billigt

-

Det anbefales, hvis du vil købe billigt, men det er sent. Det skulle komme i løbet af en uge, men det ankom på lidt under to uger. Jeg var glad for, at jeg kunne købe den til listeprisen, men jeg er ked af, at opladeren blev lavet i udlandet og ikke understøttede japanske forretninger

Ankomst

-

Jeg modtog det i dag. Det er sikkert, fordi sporingsdisplayet altid vises. Jeg brugte det, fordi jeg ikke kunne komme ind i Japan.

Jeg har modtaget

-

Ankom som planlagt. Jeg ville have været mere glad, hvis jeg ankom tidligt. Jeg var i stand til at bruge det ordentligt, men er det en adapter? Lavet i udlandet? Det var det

Great!

-

Tak!

Jeg fandt det! jeg er glad!

-

Billig pris

Jeg gjorde det

-

Jeg fandt det endelig! Tak!

Vi fandt endelig nær kropspris.

-

Jeg er heldig!

Tak

-

tak

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up