up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nintendo Skift Spil Ring Fit Adventure

Nintendo Skift Spil Ring Fit Adventure

plus
Nintendo

Nintendo Skift Spil Ring Fit Adventure

Produktbeskrivelse Nintendo Skift Spil Ring Fit Adventure

Et eventyr, der holder dig i bevægelse !:
Med Ring Con i hånden og benstrop udstyret, er det tid til at tage af sted på en fitnessfyldt søgen! Udforsk en fantasy-eventyrverden for at besejre en bodybuilding drage og hans minions ved hjælp af øvelser i det virkelige liv i Ring Fit Adventure, et fitness-videospil til Nintendo Switch! Jog på plads for at krydse græs fejede sletter, udføre overhead skulderpresser for at angribe fjender og slå nogle yogaposer for at genopfylde din sundhedsmåler.
To nye tilbehør, Ring Con og Ben Strap, måler netop dine handlinger i den virkelige verden og gør dem til i spilbevægelser. Med yderligere minispil og tilpassede bodybuilding-rutiner er Ring Fit Adventure en fantastisk flugt for spillere med alle kvalifikations- og fitnessniveauer og -planer.
Niveau din karakter og dig selv op !:
I Adventure-mode skal du besejre fjender med angreb, der er baseret på over 60 øvelser i den virkelige verden, når du krydser mere end 100 niveauer i over 20 verdener. Når du arbejder igennem hvert niveau (og muligvis oparbejder en sved), optjener du oplevelsespoint og samler ingredienser til at gøre sundhedsgenopretter smoothies.
Mellem kampe kan du støde på nogle usædvanlige transportmetoder såsom squatdrevne startpuder, vandfald til paddleboard op og meget mere! For flere overraskelser, stop ved byer og besøg General Store for at få træningstøj, der øger dit angreb- og forsvarsstatistik, eller tag på flere missioner til supereffektive ting.
Vil du konkurrere med andre? Kør rundt i Ring Con-tilbehøret og vælg mellem 12 minispil: knækbokse med luftvind, håndværkskarameter ved hjælp af knebøjler og meget mere. Hvis du leder efter en mere formel træning, kan du oprette tilpasselige træningsrutiner, blandingsøvelser og minispil for at hjælpe med at bryde en sved. Du kan endda spore din præstation med nogle anslåede statistikker ved hjælp af Joy Con (R) 's (sælges separat) indbygget i IR Motion Camera, såsom din puls og den mængde kalorier, der forbrændes fra din træning. På denne måde kan du sikre dig, at du rammer dine mål.
Og hvis du virkelig vil gå den ekstra mile, kan du endda tage Ring Con-tilbehøret med en tilsluttet Joy Con-controller (sælges separat) alene - uden Nintendo-switch. Mens du sidder på arbejde eller på en bænk i en park, kan du trykke og trække Ring Con for at få reps. Derefter kan du senere synkronisere Ring Con med dit spil for at konvertere de gemte reps til oplevelse og i spilemner til din karakter. Hold dig motiveret og høste fordelene, både ind og ud af spillet!
FUNKTIONER:
Udforsk en enorm fantasiverden og besejr fjender ved hjælp af over 60 øvelser i det virkelige liv
Jog, Sprint og højt knæ gennem over 100 niveauer i mere end 20 verdener
Saml ingredienser til at udforme i spil smoothies til midlertidige stat boost
Tjen i spillevalutaen og lås op stat boosting gear
Nøjagtigt kontrol i spilbevægelser med det nye Ring Con og Ben Strap tilbehør
Spil et eventyr i lang form eller kortere minispil, der er velegnet til de fleste færdighedsniveauer og -planer
Kontroller din estimerede puls med det indbyggede IR Motion Camera
Opret brugerdefinerede træning i hele kroppen for at hjælpe med at bryde en hurtig sved og passe til din livsstil
Tag Ring Con-tilbehøret til en tur, mens spillet er slukket, og fortsæt med at opbygge oplevelsen for din karakter
SPECIFIKATIONER:
System:
Nintendo switch
Udgivelses dato:
18/10/2019
Aldersklassificering:
7
Sprog:
Engelsk, tysk, fransk, spansk, hollandsk, italiensk


Velkommen til vores Nintendo Skift Spil Ring Fit Adventure specielle tilbud. Hos techinn, finder du ikke blot elektronik og computere udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på elektronik og computere produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Nintendo.

Funktioner Nintendo Skift Spil Ring Fit Adventure

Farve
Rød
Produkttype
Spil
Spil
Switch

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kompliment

-

Spillet er fantastisk til at øve øvelser på.

-

Ringpasning

-

Ingen bekymringer med ordren ankom godt pakket Alt fungerer korrekt

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up