up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

De bedste bærbare stativer til at redde din nakke

Støtte til bærbar computer

Et bærbart stativ understøtter at placere den bærbare computer i en form, der overvinder en dårlig position. Det giver den bærbare computer et sted at hvile på og hæver skærmen, så den kan være i øjenhøjde, hvilket er den nøjagtige indstilling af den bærbare computer. Normalt vil folk også bruge et kablet tastatur med den bærbare computerstøtte, som også fungerer bedst under arbejdet. Det bærbare nakkestøttestativ kommer i forskellige stilarter og farver. Du kan købe en bærbar nakkestøtte fra Samsung , HP , Philips , Dell , MSI .

Bedste bærbare stativer til at redde din nakke

Her er nogle af de bedste bærbare stativer til at redde din nakke som følger:

Samsung bærbar bordbord
Det ekstremt konfigurerbare Samsung Laptop Table Desk kan tilpasses til næsten enhver form, du kan forestille dig. Dens udbredte ben har kombinerede, automatisk låsende hængsler, der drejer 360 grader, og i sin fulde udstrækning hæver den din bærbare computer med 45 cm. Indstil det på et hvilket som helst niveau, løft det, og det fungerer ganske korrekt til at arbejde, mens du er på din stol, eller endda til at ligge på sofaen. Standeplanen er fuldstændig tilpasningsdygtig, så du meget hurtigt kan få en fremragende udsigtsplan uden at bekymre dig om, hvor du arbejder.

HP bærbar stativ
HP bærbare stativer er meget rimelige og perfekte til hjemme eller kontorbrug. HP laptop stativet er et stativ uden frynser med en montering på 7,8 cm og en bøjekant på 18 grader. Den er stor nok til at rumme en 12 tommer bærbar computer og er skitseret i sådan et plan for at muliggøre tilstrækkelig luftstrøm i hele din maskine. Når du ikke bruger den, skal du sænke den et niveau for ubesværet ophold og flytning.

clouse menu Luk