up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Personlig Pleje elektronik og computere

Personlig pleje

Find et bredt udvalg af Personlig pleje-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Personlig Pleje

Mærker for Personlig Pleje

De bedste teknologiske hudplejeenheder til ethvert skønhedsproblem

Tandsundhed

En smart tandbørste er en teknisk enhed, der bruges til tandsundhed. Det er også en teknisk enhed til tandsundhed og bruges til at opretholde en god tandsundhed. Smarte tandbørster har sensorer i dem, der formidler information om dine børstemetoder til en interaktiv applikation på din telefon, normalt via Bluetooth. Dette er den bedste enhed til at holde dine tænder rene.

Depilation

En elektrisk trimmer er en teknisk enhed til depilation. Det bruges til at trimme dit hår, mens det holder alt pænt. Den elektriske trimmer har en hudbeskytter, der sikrer hårfjerning uden at bringe snitsår i fare. Laser hårfjerningsanordningen stopper hårsækkene i din hud, der fremstiller hår. Det frigiver et dunkende laserlys, som fjerner hårene fra rødderne uden smerte.

Hår

En smart hårbørste bruges til at pleje håret godt. Den smarte hårbørste er designet til at hjælpe brugere med at stoppe kraftig hårbørstning, som normalt fører til skader, ødelæggelser og knækkede spidser, ved at bruge sensorer udviklet i hårbørsten til at informere brugerne om placeringen af deres hår, og hvordan de skal øve sig på at pleje det. . Børsten har en sensor, der fortæller om håret er vådt eller tørt, og hvordan håret nøje kan undersøges.

Genopretning

Et massageværktøj bruges til at hjælpe med smertelindring, fremskynde restitution og muskelforbedring og forbedre blodgennemstrømningen samt en komplet styring af andre restitutionsfordele. Den fungerer gennem perkussiv behandling, der udvikler varme i musklen og lindrer stress. Der er forskellige modeller at vælge imellem, som er forskellige med hensyn til antallet af hastighedsrammer og tilbehør.

Barbering

En elektrisk barbermaskine er specifikt beregnet til at barbere sig uden at spilde for meget tid. Ved at bruge denne barbermaskine behøver du ikke bruge vand eller cremer. Elektriske barbermaskiner glider hen over huden. Det indikerer ingen risiko for snitsår og irritation efter hver barbering, og ingen deformeret barbermaskine gør ondt, når du er færdig. En barbermaskine føles aldrig mere usikker, end når den er på et sted, du ikke kan se. En elektrisk barbermaskine kan køre problemfrit uden at blive skræmt af snit.

Mere om personlig pleje:

Ansigtsmasker: Ansigtsmasker bruges til at beskytte dig mod infektion i luften.
Vaporizers: Vaporizers bruges til at supplere fugt i luften, der tjener til at lindre forkølelse og hosteobstruktion.
Sundhed og personlig pleje: Mange produkter bruges til sundhed og personlig pleje, du kan købe dem fra Xiaomi , Philips , LG , Braun , Amazfit , Panasonic , Realme , Garmin
Badevægte: Badevægte gør det muligt for en person at regulere og forfølge deres kropsmasse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk