up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Playstation

Playstation

Alle ( Playstation )

Om Playstation

I midten af ​​1990'erne besluttede Sony, et selskab, der er kendt for ting som fjernsyn og Walkmans, at hoppe med på spilscenen. I 1994 udgav de den første PlayStation. Det var en stilren, grå konsol, der spillede CD'er. PlayStation opnåede hurtigt popularitet, solgte mere end sine konkurrenter og blev den første konsol til at sælge over 100 millioner enheder over hele verden. Dette skyldtes en kombination af faktorer, herunder kraftig hardware, brugervenligt grænseflade og et enormt bibliotek med imponerende spil, herunder titler som ´´Crash Bandicoot,´´ ´´Final Fantasy VII,´´ og ´´Metal Gear Solid.´´
PlayStation 5 er en kraftfuld og alsidig spillekonsol, der tilbyder flere nye funktioner, der er designet til at gøre spil mere immersivt og sjovt. PlayStation 5 tillader spilleren at spille gennem kontrollen, hvilket gør det muligt at føle fornemmelser som overfladetekstur eller kraften af ​​eksplosioner.
PlayStation 4 er en hjemmevideospillekonsol lavet af Sony. Det er en kraftfuld konsol, der kan spille mange forskellige slags spil, herunder actionspil, eventyrspil, sports- og racerspil. Det har også nogle andre funktioner, såsom muligheden for at afspille Blu-ray-dvd'er, streame videoer fra online-tjenester og oprette forbindelse til internettet.
PlayStation PS5 slim konsol er en mindre, stilfuld version af den oprindelige PlayStation 5-konsol. Den har samme kraftfulde hardware og fantastiske funktioner som den oprindelige konsol, men er mindre og lettere, så den er lettere at få plads til i dit underholdningscenter. PlayStation PS5 slim konsol inkluderer en Ultra-højhastigheds SSD, haptisk feedback, adaptive udløsere og 3D-lyd.
PlayStation-kontrollen er et trådløst enhed, der giver dig mulighed for at spille spil på PlayStation-konsollen. Det har mange knapper, stænger og udløsere, der bruges til at styre spillet. Knapperne bruges til at udføre handlinger som at hoppe, angribe og løbe. Stængerne bruges til at flytte karakteren rundt i spilverdenen. Udløserne bruges til at udføre handlinger som at skyde og løbe.
Playstation-hovedtelefoner er specielle hovedtelefoner designet til brug med PlayStation konsoller. De leverer en højkvalitets lydoplevelse, der kan gøre din spiloplevelse mere interessant. Playstation-hovedtelefoner blokerer baggrundsstøj, så du kan fokusere på dit spil. Playstation-hovedtelefoner kan også hjælpe med at kommunikere med dine venner online under spil.
PlayStation-spil indebærer styring af en karakter eller et objekt inden for en virtuel verden. Spillere bruger en controller til at interagere med spilverdenen og udføre handlinger som at flytte, hoppe, angribe og løse gåder. Mange PlayStation-spil har online multiplayer-tilstande, der tillader spillere at konkurrere eller samarbejde på tværs af internettet. PlayStation-spil kan være lærerige, udfordrende og sjove.
En PlayStation opladningsstation er et udstyr, der giver dig mulighed for at oplade PlayStation DualSense trådløse kontrollere. Den har to eller flere slots til kontrollere, så du skal bare tilslutte den til en stikkontakt og placere dine kontrollere på slotsene. Kontrollerne vil så automatisk blive opladet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk