up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

elektronik og computere

Rengøring

Find et bredt udvalg af Rengøring-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i

Mærker for

Udviklingen af støvsugere

Elektriske strygejern

I 1982 blev det første elektriske strygejern opfundet. Der er grundlæggende to typer strygejern. Den ene er den tørre, som har været brugt i flere år i vores hjem. Det andet er dampstrygejern, der blev introduceret i moderne tid og er mere effektivt end tørt strygejern.
Dampstrygejern er det bedste valg, hvis du vil give dit tøj en professionelt presset fornemmelse. Dampstrygejernet producerer varm damp, der dæmper fibrene i dit tøj, fjerner alvorlige rynker og gør dem lettere at presse.
Til gengæld har et tørt strygejern en sål, der kun varmer op og bruges til at presse tøj og få det til at se mere glat ud.
Når du køber strygejern, skal du huske på, at jo højere watt, jo bedre ydeevne. Xiaomi , Philips , Bosch , Roborock , Braun og Beko er de bedste producenter af husholdningsapparater.

Støvsugere

Støvsugeren har udviklet sig fra tæpperensere til manuelle støvsugere. I 1860´erne blev den første manuelle model udviklet.
Den første støvsuger blev opfundet i Chicago i 1868 med navnet "Whirlwind" af Ives W. McGaffey.
I dag har næsten alle husejere en støvsuger i deres hjem. Fordi det giver dig mulighed for at forbedre den indendørs luftkvalitet i dit hus og reducere potentielle allergener. Desuden er støvsugeren et af de mest essentielle værktøjer, der hjælper dig med at spare tid og energi.
Fejning kan rense gulvet, men støvet vil altid forblive der. Takket være et effektivt filtreringssystem renser en støvsuger fuldstændig hver eneste støvpartikel på ingen tid.

Robotstøvsugere

Ingen tvivl om, at støvsugning er en af de huslige pligter, som du normalt forsøger at undgå. Rengøring er ikke kun et kedeligt og kedeligt job, men det bruger også meget af din energi og tid. Derfor er investering i en robotstøvsuger en reel redning.
I slutningen af 90´erne blev robotstøvsugere først introduceret, og i dag er de kendt som en af de mest essentielle smarte hjem gadgets. Robotstøvsugere renser dine tæpper, tæpper og gulve med lidt eller ingen indsats fra din side.
Robotstøvsugere er ekstremt nyttige og effektive autonome hjemmeenheder. De fungerer på samme måde som almindelige støvsugere og er designet til at rense dine hårde gulve, fliser eller tæpper for alle former for snavs og snavs.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk