up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

plus
Roborock

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Produktbeskrivelse Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock S6-serien:
Besejr snavs med Roborock S6-serien. Alvorlig behandling og præcisionslasernavigation betyder, at S6 og S6 Pure kan kortlægge dit hjem og derefter rense et værelse, mange værelser eller hele huset med et par tryk på din telefon.

Adaptiv routing håndterer en hurtigere rengøring.
Hyperforce-sug trækker hver plet op fra dybe indvendige tæpper
Tilpas rumrengøringssekvenser
Kortlægningsstøtte på flere niveauer

Går hvor du vil have det:
S6 robotter kender dit køkken fra dit legerum, soveværelse fra stuen1. Giver dig magten til at planlægge rensninger i et enkelt værelse, flere værelser eller hele gulve, definere specifikke rengøringssekvenser og indstille endda tilpassede sugeniveauer for hvert værelse på tværs af flere etager. Husholdning har aldrig været så let og smart.

Smartere er hurtigere:
S6-robotter ved altid nøjagtigt, hvor de skal hen. Ved hjælp af kraftfulde 32 bit quad core-processorer, den samme type, der findes i smartphones, beregner de den mest effektive rute til rengøring af hvert værelse.

Følelse, undgå og mere:
Den massive Sensient-serie med et accelerometer, kilometertæller, infrarød klippesensor, kompas og mere giver S6-robotter 360 ° sensing. De ved, hvor de er, kan undgå trapper, finde vej ud af problemer pletter og holde dine værdigenstande sikre.

Nå flere gulve:
Kortlægningssystemer på flere niveauer bruger præcision LiDAR-scanning til automatisk at genkende forskellige niveauer i et hjem4. Hver etage kan have uafhængige No go-zoner, usynlige vægge og ingen moppe-zoner. Og det aktuelle niveau genkendes automatisk, så du ikke behøver at åbne Roborock-appen.

Dit hjem Din ordre:
Hvis du foretrækker at få dine soveværelser rengjort første om morgenen, eller dit badeværelse støvsuges sidst i slutningen af en cyklus, har du den kontrol. Tilpasning af rumsekventering betyder, at du kan fortælle din robot den nøjagtige rækkefølge, du vil have dine værelser rengjort.

Slip usynlige vægge:
Beskyt dine værdigenstande med virtuelle ingen gå-zoner eller virtuelle vægge, alt fra app1. Disse kan være så små som 0,4 m (1,3 ft) og så store som 10 m (33 fod). Brug dem til at beskytte alt fra små vaser til hele rum.

Betagende sugning:
Kraftfuld HyperForce-sug trækker snavs og kæledyrshår af trægulve så let, som det mudrer det op af tæpper. Oprettet af en ventilator, der roterer ved 15.000 omdrejninger pr. Minut og kanaliseret gennem avancerede luftstrømssystemer, er sug i S6-serien effektivt konstant. Det gør dem muligvis til de bedste robotstøvsugere til afhentning efter dit kæledyr eller børn.

Omfattende stemmestyring:
Et par ord er alt, hvad det kræver for at få et renere hjem. Start en oprydning, send din Roborock-robot til flere rum, kontroller flere robotter, find en mistet robot, ændre sugeevne og mere. Med Amazon Alexa support er det nu lettere end nogensinde at rydde op.

Fang allergener:
Det indbyggede filter E11-klassificeret3 fanger op til 95% af allergener inklusive pollen og skimmel, hvilket hjælper dig med at holde luften derhjemme frisk, ren og let at indånde. Den kan også vaskes, så den har brug for færre udskiftninger.

Hård, men blid:
En helt ny rengøringsbørste har øget børstetætheden med 250% 4. Og børsten er også blødere. Selv når du drejer kl. 1350 o / min, er det blødt på dine gulve, men hårdt på støv.

Hvisk stille:
Ryd op, når du har brug for det. Avanceret lydundertrykkelsesdesign3 betyder, at S6 ikke kun er 50% mere støjsvag end S5. Det lyder også bedre. At forvandle den hårde typiske vakuumstøj til en blødere lyd, der ikke trænger ind, selv ikke under aftenrengøring.

Ikke bare et vakuum:
Bare slå moppenheden på, juster, hvor meget vand du vil bruge, og din robot omdannes til et vakuum og moppe combo for en dybere rengøring. Giv dine gulve en lysere glans med S6 Pures ultra store 180 ml vandtank. I stand til at moppe op til 150sqm (1610sqft) 2 kan du rengøre hele dit hjem i en enkelt kørsel.
180 ml


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos elektronik og computere. Køb Roborock Støvsuger Robot S6 Pure, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som elektronik og computere, lige som Rengøring, så du ikke mangler noget. techinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Farve
Hvid
Produkttype
Støvsuger Robot
Udseende af produktet
Ny

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Godt produkt. god sælger

-

Med hensyn til prisen i denne butik har det været der jeg har fundet den billigste. Produktet er perfekt. Opfyld mine forventninger.

Anmeldelse

-

Produkt som beskrevet. Fungerer fint forsendelse ok. God sælger!

S6 ren

-

Jeg har en lille lejlighed, jeg troede ikke, jeg havde brug for den nyeste roborock. det var også dobbelt pris. min lejlighed er for det meste tæppebelagt. moppe er ikke nødvendig til mit lille badeværelse og køkken. men Tommy er en opstand, dette produkt kom med en moppetilbehør. virker praktisk, når man føler sig doven. det kunne have været mindre og mørkere farve. Jeg ville ikke bemærke det så meget, men det er helt, hvis du vil. den kortlagde selve lejligheden og oprettede forbindelse til appen uden problemer. der er en 'turbo' mulighed, hvis du vil have den til at suge bedre. med det almindelige udvalg er det ikke så stærkt. stadig nok til min lejlighed, og jeg bor alene, så det ikke bliver så beskidt. jeg kan lide at have den rundt som en kat.

Fremragende produkt!

-

Leveringen var hurtig, og robotten fungerer perfekt; det er et must i husstanden for mig.

Anmeldelse

-

Alt godt, intet problem

Roborock s6 ren

-

Bestilling afgivet den 11. januar 2021. Efter 8 kalenderdage er produktet leveret. Bedre end det .... Godt klaret!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up