up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Samsung

Samsung

Afdelinger

Alle ( Samsung )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Samsung

Du kan købe al Samsung-elektronik hos Techinn , et sydkoreansk firma, der er en af de største producenter af elektroniske enheder i verden. Derudover har Samsung specialiseret sig i produktion af forskellige forbruger- og industrielektronik, herunder husholdningsapparater, digitale medieenheder, halvledere, hukommelseschips og indlejrede systemer.

Samsung er altid på forkant med teknologien. Samsung er blandt de mest betroede mærker af eksperter i branchen for husholdningsapparater rundt om i verden.
Samsung er verdens største producent af smartphones og mobiltelefoner. Derudover nyder Samsungs husholdningsapparater et godt ry blandt forbrugerne og vinder konsekvent JD Power for kundetilfredshed. Du kan se, at Samsung-teknologien findes i hjem over hele verden. Få et bredt udvalg af Samsung husholdningsapparater, inklusive Samsung mikrobølgeovne, Samsung opvaskemaskiner, Samsung tørretumblere og Samsung laptop opladere, servere og tonere til uovertruffen priser eksklusivt hos Techinn.

Bedste mærke til husholdningsapparater


Samsung laver husholdningsapparater som klimaanlæg, køleskabe, vaskemaskiner, mikrobølgeovne og meget mere. Samsung har modtaget mere JD Power fra køkken- og tøjvaskeapparater end nogen anden producent, der er nummer 1 i kundetilfredshed. Det bedste ved Samsung er, at det er rangeret som nummer 1 i overordnet produktkvalitet og servicekvalitet til tv`er og husholdningsapparater. Samsung er blevet det #1 husholdningsapparatmærke, fordi det fortsætter med at innovere med førsteklasses apparater, der komplementerer den måde, vi lever på i dag. Derudover kan de nye Samsung-enheder tilpasses, så de passer til brugernes rum og livsstil.

Samsung har det hele for at gøre din hverdag lettere .

Ud over tørretumblere og vaskemaskiner laver virksomheden fjernsyn, tablets, mobiltelefoner, køleskabe, komfurer, opvaskemaskiner, støvsugere og klimaanlæg. Samsung laver også mindre elektronik som ure og hovedtelefoner. Samsung følger en fremragende forretningsfilosofi for at udnytte sit talent og teknologi til at skabe overlegne produkter og tjenester.For at opnå dette vægter Samsung teknologi og dets folk højt. Samsung forstår, at hver person er unik og ønsker at tilpasse sine enheder, så de passer til din livsstil; Samsung forsøger at finde måder at hjælpe folk med at omdefinere deres forhold med standardteknologier. Denne folks første tilgang til innovation er afgørende for virksomhedens ``Together for Tomorrow``-vision.
Samsung er også det bedste telefonmærke at vælge imellem i 2023.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk