up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sigma Hrm Battery Cr-2032 3v

plus
Sigma

Sigma Hrm Battery Cr-2032 3v

Produktbeskrivelse Sigma Hrm Battery Cr-2032 3v

BATTERI TIL HRM CR2032


Passer til alle pulsmålere fra 2003 og bryst bælter


Sigma Hrm Battery Cr-2032 3v er det perfekte udstyr, for at nå dine elektronik og computere mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Batterier og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Elektricitet varer er på tilbud. Find dem i techinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Sigma, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Sigma Hrm Battery Cr-2032 3v

Farve
Søvfarvet
Celler
Ur

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up