up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Små Apparater

Frituregryder

()
load

Hvordan bruger man en frituregryde?

Frituregryde

En frituregryde er en køkkenmaskine, der bruges til friture. Det er en proces med madlavning ved at nedsænke mad i madolie ved høj temperatur. En frituregryde giver dig mulighed for at tilberede mad i dybe madolier eller fedtstoffer tilberedt til høj varme. De bruges til at lave sprøde stegte fingre, skaldyr, kartoffelfrites og andre fødevarer hurtigt og effektivt. Du kan købe frituregryden fra Philips , Orbegozo , Tristar , Princess , Taurus .

Trin til brug af frituregryde

• Det første trin er at hælde olie i frituregryden. De fleste frituregryder bruger mellem 8 og 16 skåle olie. Dette er højere end nok olie til de fleste opskrifter. Du kan bruge olien efter eget valg. Tilføj ikke mere olie til det, hvis du ikke har brug for det.
• Tænd for frituregryden og indstil temperaturen. Den mest fremtrædende fordel ved en frituregryde er, at når først du har fastsat dens temperatur, vil maskinen selv justere temperaturen. Du møder ikke forvirring med knapperne eller bruger et ekstra termometer til at undersøge temperaturen.
• Frituregryderne opvarmer olien hurtigt efter den valgte temperatur. Når olien opvarmes, slukkes markøren. Tilføj maden i et bestemt lag til beholderen for at fremme konstant tilberedning og forhindre de enkelte dele i at klæbe sammen.
• Dæk maden til for at holde på pletter, mens maden opvarmes. Det hjælper med at holde din disk ren.
• Når din mad er tilberedt, hæver du kurven og fjerner maden.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk