up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Små Apparater

Kaffemaskine

()
load

Hvordan vælger man en kaffemaskine?

Kapsler kaffemaskine

I en kapselkaffemaskine kan du indtaste en kaffekapsel, låse låget og når først knappen på kaffemaskinen er trykket, roterer den kapslen op til 7200 omgange i minuttet. Dette blander den knuste kaffe med vand, alt sammen for at skabe en klassisk kop med en rig crema. Du kan købe en kapselkaffemaskine fra Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Espresso kaffemaskine

En espressomaskine trækker kaffe ved at påføre vand under tryk op til kogepunktet i en pud af knust kaffe og et filter for at skabe en tæt, rig kaffe ved navn espresso. Espressomaskinen giver dig en lækker, duftende og koffeinfyldt kop kaffe inden for få minutter.

Kapsler kaffe

Kapselkaffe er fyldte og vejede portioner kaffe. Kapselkaffe er lukket inde i en kapsel, som du skal bortskaffe, når den bruges. Denne kapsel kan være bygget af aluminium eller syntetisk og har en pladetop.

Smart kaffemaskine

En smart kaffemaskine giver dig mulighed for at lave din kaffe og ændre indstillinger fra din mobiltelefon for at give dig den kaffe, du ønsker. Du kan også aftale tidsplaner. Du kan for eksempel supplere malingen, inden du går i seng, og holde din smarte kaffemaskine klar til at trække en varm kop kaffe, lige når du rejser dig.

Tips til at vælge en kaffemaskine

• Vælg en kaffemaskine med en programmerbar timer, fordi den er fremragende, hvis du tager kaffe efter et fast skema hver dag.
• Vælg en kaffemaskine, der har en kogeplade, fordi den kan holde din kaffe varm i et par timer, når kaffen er klar.
• Vælg størrelsen på kaffemaskinen efter dine behov.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk