Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Små apparater

Små apparater

Find et bredt udvalg af Små apparater-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Småapparater

Mærker for Småapparater

Hvordan vælger man de bedste små hvidevarer til dit køkken?

Kaffemaskine

En kaffemaskine er et køkkenudstyr, der normalt udfører opgaven med at gennemvæde den traditionelle drik lavet af malede kakaofrø. Denne traditionelle drik kaldes kaffe. Den avancerede kaffemaskine brygger ikke bare almindelig kaffe, men kan også laves af forskellige slags kaffe. Du kan købe en kaffemaskine fra Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Gaskomfurer

Gaskomfurerne er brændeovne, der fyres med brændbar benzin såsom syngas, Sui gas, flydende oliegas eller anden brændbar gas. Gaskomfurer er et af de køkkenapparater, der bruges til at lave mad. Gaskomfurer har også en unik kogepladeteknik, der giver ubesværet kontrol over flammen.

Stegeplader og grill

Stegeplader og grill er meget nyttige køkkenmaskiner. En bageplade har en stabil og glat overflade, ideel til at tilberede morgenmadsretter som pommes frites, toast og æg. Griller har forhøjede fælge, hvis det er en hård plade eller stænger med huller imellem, så maden kan grilles direkte over flammen. Stegeplader og griller bruges også til udendørs madlavning.

Induktionsplader

Induktionspladerne har glaspladebeklædning. Under denne glaspladebeklædning er der et elektromagnetisk felt, der leder strøm direkte til magnetiske kogeplader. Induktionsplader udelukker standardniveauet for opvarmning af et komfur og derefter transportere varmen til gryden.

Køkken robotter

Køkkenrobotterne er robotmaskiner beregnet til at understøtte grundlæggende køkkenopgaver. Disse robotter kan klare arbejde, der varierer fra madlavning til rengøring og kan også vaske op. En af de mest almindelige opgaver, som køkkenrobotter er beregnet til at udføre, er rengøring af uvasket service.

Køkkenvægte

Køkkenvægten er de enheder, der bruges til at vurdere vægten af grøntsager, frugter og andre fødevarer. Køkkenvægte fremstilles i symmetriske eller fjedertyper. Brug af en vægt vil resultere i en mere præcis måling af ingredienserne end ved at skalere den efter masse.

Blandere

Blanderne er et af køkkenmaskinerne, der bruger et geardrevet værktøj til at dreje en samling piskeris i en skål, der indeholder maden eller væskerne, der skal laves ved at piske dem. Blandere hjælper automatisk med de gentagne opgaver med at blande eller piske.

Dampkoger

En dampkoger er en lille køkkenmaskine, der bruges til at opvarme eller tilberede forskellige måltider med dampenergi ved at holde maden i en forseglet beholder, hvilket mindsker dampudledningen. Denne metode til madlavning kaldes dampning. En dampkoger ses nu i næsten alle køkkener.

Brødristere

Brødristerne er de elektroniske små køkkenmaskiner, der er beregnet til at præsentere forskellige slags skiveskåret brød til strålende ild, tilberede brødet, så det bliver en toast. Brødristere er det grundlæggende behov i næsten ethvert køkken. De bruges til at varme brødet normalt til morgenmad.

Mere om små apparater:

Baker: Baker bruges til at bage kager og småkager.
Blendere: Blendere bruges til at lave shakes og piske is.
Hakkere: Hakkere bruges til at hakke frugt og grøntsager.
Vandkedler: Vandkedler bruges til at koge vandet.
El gryder: El gryder laver mad ved hjælp af elektricitet.
Frituregryder: Frituregryder simulerer intens stegning uden at nedsænke maden i madolien.
Juicere: Juicere bruges til at lave juice af frugter og nogle grøntsager.
Sandwichmaskine: Sandwichmaskine bruges til at lave sandwich.