up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Teka

Teka

Alle ( Teka )

Om Teka

Teka, en anerkendt husholdningsapparater mærke, har transformeret hjem verden over i mere end et århundrede med sit engagement for innovation, design og kvalitet. Grundlagt i 1924 i Tyskland, Teka startede som et lille værksted, der producerede rustfrit stålskåle. Gennem årene har mærkets krav til perfektion ført det til at udvide sin produktrække til at omfatte et udvalg af køkken- og badeværelsesapparater. I dag står Teka som et symbol på fremragende kvalitet inden for husholdningsapparater og tilbyder et omfattende produktsortiment, der er designet til at forenkle og berige dagligdagen. Teka, med sin rige historie og krav til excellence, er blevet et husstandsnavn kendt for at skabe apparater, der gør hverdagen mere bekvem og nydelsesfuld. Uanset om du er en passioneret kok, en nøjagtig rengøringsperson eller blot en, der værdsætter kvalitet og innovation i deres hjem, har Teka et produktsortiment, der er designet til at imødekomme dine behov og overgå dine forventninger. Med Teka køber du ikke bare et apparat; du bringer excellence ind i dit hjem.

Skab excellence i hvert hjem

Teka komfurer er epitomet for kulinarisk innovation. Disse køkkenselementer giver præcision og stil, der imødekommer behovene hos både amatører og professionelle kokke. Teka sikrer, at din kokkeoplevelse er effektiv og nydelsesfuld. Teka ovne er hvor tradition møder moderne. Disse apparater kombinerer klassiske kokketeknikker med avanceret teknologi. Uanset om du bager, steger eller griller, tilbyder Teka ovne konsistent og jævn varmefordeling for at bringe det bedste ud af dine retter. Teka emhætter er de ukendte helte i køkkenet, der stille og effektivt eliminerer madlavningsdårlige lugte og røg. Med forskellige designs at vælge imellem, giver de ikke kun funktion, men forbedrer også det æstetiske udseende af dit køkkenrum. Teka opvaskemaskiner er bygget til at gøre dit liv lettere. De er designet til at levere skinnende rene retter med minimal vand- og energiforbrug. Tekas opvaskemaskine-sortiment tilbyder bekvemmelighed og pålidelighed, så du kan nyde dine måltider uden at skulle slås med håndvask. Teka køleskabe er udviklet til at holde din mad frisk og dine drikkevarer kolde. Med innovative funktioner som no-frost-teknologi og tilpassede hylder sikrer Teka køleskabe at dine indkøb forbliver i den bedste stand længere. Teka varmtvandsbeholdere giver dig varmt vand, når du har brug for det. Teka tilbyder energieffektive løsninger, der imødekommer dine krav og samtidig sparer på elregningen. Teka vaskemaskiner er designet til at håndtere dit tøj med omhu. Med forskellige belastningskapaciteter og avancerede vaskeriprogrammer imødekommer de alle dine stofplejebehov og sørger for, at dine tøj ser og føles deres bedste.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk