up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Tp-link PLC Adapter AV500 Tl-Pa4010P

Tp-link PLC Adapter AV500 Tl-Pa4010P

plus
Tp-link

Tp-link PLC Adapter AV500 Tl-Pa4010P

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Tp-link PLC Adapter AV500 Tl-Pa4010P

Dataoverførselshastigheder op til 500 Mbps1 over elektriske ledninger, ideel til HD-videostreaming
Integreret stikkontakt sørger for, at ingen stikkontakt spilder
Plug and play-design og let kryptering ved et skub af par-buttion
Strømsparetilstand reducerer automatisk strømforbruget med op til 85% 2

Hvad dette produkt gør
TL PA4010P gør din eksisterende kraftlinie til et højhastighedsnetværk uden behov for nye ledninger eller boring. Ingen konfiguration er påkrævet. Tilslut blot din adapter til dit stikkontakt, og du kan etablere netværksinfrastruktur på et øjeblik. Derudover sørger den integrerede stikkontakt for, at ingen stikkontakt spilder. Med hastigheder på op til 500 Mbps og 300 meter over husholdningens elektriske ledninger er TL PA4010P et godt valg for et let at opbygge multimedieunderholdningsnetværk.

Op til 500 Mbps, 300 meter
Med avanceret HomePlug AV-teknologi kan TL PA4010P give brugerne en stabil dataoverførselshastighed med høj hastighed på op til 500 Mbps over et husholdningselektrisk kredsløb i op til 300 meter. TL PA4010P er et godt valg til en hel hjemmeløsning til at forbinde alle netværkskompatible enheder fra computere og spilkonsoller for at indstille topbokse til IPTV til printere og NAS-harddiske.

Hovedfilter for bedre ydelse
TL PA4010P kan med sit integrerede netfilter optimere powerline-kommunikationsydelsen ved at undertrykke støjinterferens genereret af omgivende elektronisk udstyr, der kan påvirke netværksydelsen. Det betyder, at brugerne ikke oplever et pludseligt hastighedsfald, når en større strømforbrugende enhed tilsluttes stikkontakten.

Ekstra stikkontakt til ekstra enheder
Med sin integrerede stikkontakt giver den nye TL PA4010P virkelig bekvemmelighed til dit hjemmenetværk. Det integrerede stikkontakt gør det muligt at tilslutte en ekstra enhed eller strømstang til adapteren, som om det var et normalt stikkontakt. Dette sikrer, at selvom TL PA4010P er tilsluttet, spiser ingen stikkontakter.

Parknap for nem netværkssikkerhed
Simpelthen ved at trykke på Par-knappen på adapterne kan brugerne oprette et problemfrit Powerline-netværk inden for få minutter, komplet med 128 bit AES-kryptering for netværkssikkerhed og databeskyttelse.

Det er så simpelt!
1. Sæt adapteren i stikkontakten
2. Tilslut enheden via netværkskablet til adapteren
3. Tryk på krypteringsknapperne - så er du færdig!

Reducer strømforbruget med op til 85%
TL PA4010P, en ny generation af Powerline Adapter, med sit praktiske produktdesign og miljøbevidste Power Saving Mode, skifter automatisk fra sin normale arbejdstilstand til Power Saving Mode, der reducerer energiforbruget med op til 85%.
Bemærk: Powerline-adaptere skal installeres på det samme kredsløb og i sæt med to eller flere.

Den teoretiske maksimale dataoverførselshastighed for kanalen er afledt af HomePlug AV-specifikationer. Den faktiske dataoverførselshastighed vil variere fra netværksmiljø, herunder: afstand, netværkstrafik, støj på elektriske ledninger, byggemateriale og konstruktion, kvaliteten af den elektriske installation og andre ugunstige forhold.
Faktiske data vil variere på grund af netværksforholdene og miljøfaktorerne.


Er du på udkig efter Tp-link PLC Adapter AV500 Tl-Pa4010P? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Wifi-repeatere i vores online elektronik og computere butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste elektronik og computere produkter, lige de techinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Netværk udsalg.

Funktioner Tp-link PLC Adapter AV500 Tl-Pa4010P

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up