up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

plus
Tp-link

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Funktioner:

Fremragende N-hastighed giver den bedste oplevelse til HD-videostreaming eller internetopkald
Mimo-teknologi med stærkere signalindtrængningsstyrke, bredere trådløs dækning, der giver bedre ydeevne og stabilitet
Nem trådløs sikkerhedskryptering med et tryk på Wps-knappen
Understøtter Windows 8.1 / 8/7 / Xp, Mac Os, Linux

Hvad dette produkt gør:
Trådløs N USB-adapter Tl Wn821n Gør det muligt at oprette forbindelse til en stationær eller bærbar computer til et trådløst netværk og få adgang til højhastighedsinternetforbindelse. Overhold Ieee 802.11n, de giver trådløs hastighed op til 300 Mbps, hvilket er gavnligt for onlinespil eller endda HD-videostreaming.

Trådløs N-hastighed og rækkevidde:
Med Mimo (Multiple Input, Multiple Output Antennas) -teknologi viser det mere fremragende evner til at afbøde datatab over lange afstande og gennem forhindringer i et lille kontor eller en stor lejlighed, selv i en stål- og betonbygning. Frem for alt kunne du nemt hente det trådløse netværk under langdistanceforbindelse, hvor ældre 11g-produkter muligvis ikke!

Let at installere:
Et venligt brugergrænsefladesværktøj på en cd til enkel installation * Alle ovenstående oplysninger gælder kun for Tl Wn821n version 4.0.

Soft Ap:
Opret nemt et Wi-Fi-hotspot med hurtige hastigheder med kun få klik

Wps:
Nem trådløs sikkerhedskryptering med et tryk på Wps-knappenLige nu har vi tilbud på Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N. Kig ind i vores online elektronik og computere butik, hos techinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste elektronik og computere udstyr. Vi har også varer som elektronik og computere, og alt det gode fra Tp-link, til de bedste priser.

Funktioner Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up