up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Tp-link

Tp-link

Alle ( Tp-link )

Om Tp-link

TP-Link er et globalt anerkendt mærke, der siden etableringen i 1996 har været i spidsen for at tilbyde netværks- og smart home-løsninger. Med et engagement i at gøre teknologi tilgængelig for alle, har TP-Link opnået et ry for at levere pålidelige og innovative produkter, der holder mennesker forbundet i en evigt skiftende digital verden. Fra routere og forlængere til smart home-enheder og sikkerhedsløsninger har TP-Links rejse været præget af en dedikation til at skabe forbindelse mellem individer og virksomheder.
TP-Link har etableret sig som et førende mærke inden for netværks- og smart home-industrien ved konsekvent at levere produkter, der forbinder mennesker til den digitale verden og forbedrer deres liv. Fra routere og Wi-Fi-forlængere til smarte stik, termometre og sikkerhedskameraer udtrykker TP-Links forskellige produkter sit engagement i innovation, pålidelighed og tilgængelighed. I takt med at teknologien fortsætter med at udvikle sig, forbliver TP-Link dedikeret til at levere løsninger, der giver individer og virksomheder mulighed for at forblive forbundet og sikre i en stadigt mere forbundet verden.

TP-Link Connecting the World

TP-Link-routere er betroet af millioner for deres høje ydeevne og brugervenlige design. Uanset om du er en casual bruger eller en power-bruger, tilbyder TP-Link et bredt udvalg af routere til at opfylde dine specifikke behov. Disse routere er udstyret med avancerede funktioner som dual-band Wi-Fi, beamforming-teknologi og MU-MIMO, der sikrer problemfri internettilslutning overalt i dit hjem eller dit kontor. TP-Link-forlængere, ofte omtalt som Wi-Fi-forlængere eller forstærkere, er løsningen på at eliminere Wi-Fi-døde zoner i dit rum. Disse enheder forstærker din eksisterende Wi-Fi-signal og udvider dets rækkevidde til hvert hjørne af dit hjem. TP-Link Wi-Fi-forlængere er lette at opsætte og sikre en stabil og pålidelig forbindelse for alle dine enheder. TP-Link smarte stik giver dig mulighed for at kontrollere dine apparater fjernbetjening og gøre dem smartere. Med TP-Link Kasa-appen eller stemmeassistenter som Amazon Alexa og Google Assistant kan du tænde og slukke enheder, indstille planer og overvåge energiforbruget, alt fra din smartphone. TP-Link smarte stik bringer bekvemmelighed og energieffektivitet til dit hjem. TP-Link's indtog i verden af sundheds- og hjemmeovervågning inkluderer smarte termometre. Disse enheder giver dig mulighed for at overvåge kropstemperaturen nøjagtigt og fjernbetjening. Med realtidsmålinger af temperaturen og smarte funktioner giver TP-Link-termometre ro i sindet, især når man passer på sine kære. TP-Link-overvågningskameraer tilbyder pålidelige overvågningsløsninger til at holde dit hjem eller din virksomhed sikker. Med funktioner som højopløselig videoudtagning, nattevision, bevægelses detektering og tovejs audio giver disse kameraer et omfattende sikkerhedsovervågning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk