up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Mediestreamers købsvejledning

Enheder til hjemmeunderholdning har ændret sig markant i løbet af det sidste årti. Med skiftet fra standard billedopløsning til ultra HD og en opgradering af lydkvalitet og skærmstørrelse, der vokser sig større og tyndere, har vi set enorme forbedringer og fremskridt i mediestreamingsektoren. Her er alt, hvad du bør vide, før du køber mediestreamere;

Streaming af dongler, sticks og kasser
Du har fire valgmuligheder at vælge imellem, som er Apple TV, Chromecast fra Google, Fire TV systemet fra Amazon og en række produkter fra Roku. Disse fungerer alle på en næsten ens måde.

Videospilskonsoller
De fleste spillekonsoller som den nye Xbox Series X|S og PlayStation 5 har adgang til alle de ovennævnte streamingtjenester. De fungerer muligvis ikke som dedikerede streamingbokse, men de har de almindelige apps til at håndtere video i 4K med HDR. Xiaomi , Apple , Startech , Google og PNI er de førende producenter af Smart Media Player.

Smarte og tilsluttede højttalersystemer
Smart højttalere er blevet en kerne i mediestreamingsystemet. Remote Streaming Media Player såsom Xiaomi medieafspiller spiller en væsentlig rolle i hjemmeunderholdning, ved at streame musik fra tjenester som Spotify og Apple Music, hvor de smarte højttalerenheder kan tilsluttes deres respektive mediestreamere.

Smart TV
Næsten alle fjernsyn, der sælges i dag, betragtes som smart tv. Alle bærbare tv afspillere har en internetforbindelse og et operativsystem for at få adgang til streamingapplikationer som Netflix, Spotify og YouTube.


clouse menu Luk