up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

TV-Lyd elektronik og computere

TV-Lyd elektronik og computere

Find et bredt udvalg af TV-Lyd-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i TV-Lyd

Mærker for TV-Lyd

Sådan tilslutter du dit TV til et eksternt lydsystem

Dj Zone

Dj zonen omfatter alle de vigtige komponenter, der skaber et komplet lydsystem. Det inkluderer hovedtelefoner, pladespillere, højttalere, controllere og meget mere. For at levere den bedste lydkvalitet til de kompatible mediestreamingenheder bør du eje hele Dj Zone sættet.

DVD og Blu Ray

Både DVD´en og Blu Ray kommer med deres individuelle egenskaber, dog vinder Blu Ray diske kampen med hensyn til lyd og videokvalitet. Desuden gør Blu Ray ´s større lagerkapacitet det til et ideelt valg for mange brugere.

Hovedtelefoner

Hovedtelefoner er igen den vigtigste del af et eksternt lydsystem. De er små højttalerenheder, der sidder på dine ører. Den største forskel mellem højttalere og hovedtelefoner er, at hovedtelefonerne er sat direkte på dit hoved, hvilket giver den bedste lydkvalitet.

Medie streamer enhed

Når vi taler om mediestreamere, der er tilgængelige i øjeblikket, er Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV og Roku de førende platforme, der hersker på markedet i dag. Hver af disse mediestreamere giver adgang til mange af de mest populære musik og videostreamingtjenester.

Soundbars

Soundbarer er afgørende for ethvert lydsystem, da de er overkommelige valg til hjemmeunderholdningsopsætninger, der leverer fantastisk lyd. De er nemme at bruge og er designet til at fungere med alle de nyeste modeller.

Højttalere

Højttalere er nøglekomponenterne i ethvert lydsystem, da de har den største indflydelse på lydkvaliteten. Når du forbinder dit TV med et eksternt lydsystem såsom højttalere, vil du opleve fantastisk lydkvalitet.

Fjernsyn

Med introduktionen af 4K og ultra HD teknologi er fjernsynets billedkvalitet forbedret dramatisk. Lydkvaliteten er dog lige så det vigtigste element i ethvert hjemmeunderholdningssystem. Af den grund kan du tilslutte dit TV til et lydsystem ved hjælp af en af nedenstående metoder.

Mere om TV Audio:

Der er flere TV lydbeslag tilgængelige i forskellige størrelser og designs, som du kan vælge til dit hjemmeunderholdningsopsætning. En pladespiller er en analog enhed, der bruges til at spille vinylplader i mange størrelser, typisk 33 3/3 eller 45 RPM. Optagere og projektorer er også nøglekomponenter i lydsystemet. Med projektorerne kan du trådløst streame lyd direkte til et Bluetooth kompatibelt lydsystem. Afspillere såsom hovedtelefoner, bærbare højttalerenheder eller hjemmelyd, for en problemfri lydoplevelse. Radioer giver dig mulighed for at nyde musik på tværs af alle dine mediestreamingenheder. Xiaomi , Apple , Thrustmaster , Samsung , Asus , LG , og Toshiba er de velkendte mærker, der tilbyder et komplet udvalg af eksterne lydsystemer, minisystemer og et stort udvalg af tv tilbehør.

Der er flere måder, hvorpå du kan tilslutte dit TV til et eksternt lydsystem og forbedre din se og lytteoplevelse. Nogle almindelige måder er anført nedenfor;

RCA
RCA er den mest almindelige og grundlæggende mulighed for at forbedre lydkvaliteten. Det eneste, du behøver, er at tilslutte dit tv´s analoge stereoudgange til et eksternt lydsystem.

Digital optisk
Dette er en anden måde, som giver dig mulighed for at sende lyd fra dit tv til ethvert tilgængeligt eksternt lydsystem via en digital optisk udgangsforbindelse.

HDMI ARC
HDMI ARC er en fantastisk måde at få adgang til lyd fra TV. Du kan kun bruge denne metode, når dit tv og din hjemmebiografreceiver eller soundbar er ARC kompatibel.

Bluetooth
Bluetooth er en anden fantastisk mulighed, hvorigennem du kan sende lyd fra TV til eksterne lydsystemer. Den mest potente fordel ved at bruge denne metode er, at den er trådløs. Du behøver ikke at have kabler for at tilslutte tv´et til det kompatible lydsystem.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk