up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

WD Harddisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB

plus
WD

WD Harddisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB

Produktbeskrivelse WD Harddisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB

Western Digital sort. HDD-størrelse: 3,5´´, HDD-kapacitet: 2000 GB, HDD-hastighed: 7200 RPM


Funktioner:

Til indlæsning af spil eller store filer: Wd Black Drive har en dual core-processor, der tilbyder to gange behandlingskapaciteten som en standard single core-processor, der maksimerer drevydelsen.
Dataoverførsel med høj hastighed: Med 128 MB cache på 5 TB og 6 TB modeller, forbedrer Wd´s Dynamic Cache-teknologi ydeevne i realtid til at allokere og optimere cache mellem læser og skrivning.
Øget pålidelighed: Hjælper med at reducere systeminducerede vibrationer fra andre komponenter, hvilket optimerer ydelse og pålidelighed.

Hos techinn har vi kun høj kvalitets elektronik og computere vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en WD Harddisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB? Er heldet med dig! Vi har techinn i vores online Komponenter katalog og Harddisk hdd, vi tilbyder elektronik og computere, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner WD Harddisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB

Farve
Sort
Søvfarvet
Produkttype
Datalagringsmidler
Opbevaring
2 TB
Tommer
3.5
internationale forbindelser
SATA
RPM
5400

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up