up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Xiaomi

Xiaomi

Afdelinger

Alle ( Xiaomi )

Om Xiaomi

Xiaomi er en kinesisk designer og en af de førende producenter af forbrugerelektronik, bærbare computere, software, mobiltelefoner og hjemme- og husholdningsapparater. Det er et multinationalt mærke kendt som Xiaomi teknologi-koncernen og blev grundlagt i 2010 i den velkendte by Beijing. Xiaomi er rangeret som den anden største producent af højkvalitets smartphones baseret på operativsystemet Android med et MIUI-interface. Virksomheden kommer øverst globalt på grund af sine selvudviklede evner til at give et on-chip-mobilsystem. I dag leverer Xiaomi sine produkter til mere end 80 lande over hele verden. Mærket er fast besluttet på at øge effektiviteten af sine produkter ved at innovative dem med moderne teknologi og tilbyde løsninger til enhver problem.
Der er den bredeste vifte af forskellige Xiaomi-produkter tilgængelige på Techinn. For det første startede Xiaomi sin rejse ved at lave mobilsoftware, men efter det frigav det sin allerførste mobiltelefon. Siden da har mærket fået toppen af salget af de fleste telefoner i Kinas markedsandel. De MI-bogstaver, der er præsenteret i mærkets logo, står for Mobile Internet såvel som Mission Impossible på grund af de hindringer, der kommer i vejen for opstart af dette mærke, der synes næsten umuligt at håndtere disse udfordringer.

Hvorfor vælge Xiaomi?

Xiaomi er blevet et førsteklasses mærke ved at tilbyde superior kvalitet og innovativ teknologi for at forbedre effektiviteten af sine produkter. Virksomheden skaber fantastiske produkter, mens den foreslår den mest rimelige prisklasse for at hjælpe alle med at nyde et bedre liv. Xiaomi telefoner elskes verden over for deres fremragende design og unikke funktioner. Et særligt MIUI-operativsystem kører alle sine smartphones, hvilket gør disse telefoner mest kompatible med Android-systemer. En anden bedste funktion af disse mobil-sæt er skærmen. De kommer også med et dual-core-system, der tillader to sim på én mobil samtidig.
Mærket introducerer også Xiaomi tablets, som er de bedste i forhold til prissætning. Disse tablets er perfekte til skole- eller collegearbejde, da de også kommer med en smart pen til at udføre arbejdet let. Derudover kan du også spille dine yndlingsspil på det med en forbløffende højttaler og lang batterilevetid. For det seneste mode tilbehør tilbyder mærket Xiaomi smartwatch, som har mange avancerede funktioner. Uret kan dele mange ting, såsom dit hjertefrekvens- og SpO2-overvågning, flere træningsmoduser og GPS. Den har også mere end 200 ure og understøtter en indbygget funktion af Android Alexa-tilstand, der altid vil være på skærmen.
Xiaomi elektrisk scooter er også en af de bedste scootere designet med enkelhed. Det klassiske design med en kraftig motor for at forbedre ydeevnen gør turen mere behagelig og hurtigere. Det er specielt udformet til folk, der ønsker en meget letvægts, letkørt scooter med høj ydeevne.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk