up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple IPhone 11 Pro Folio Case

Apple IPhone 11 Pro Folio Case

Apple IPhone 11 Pro Folio Case

plus
Apple

Apple IPhone 11 Pro Folio Case

Tuotekuvaus Apple IPhone 11 Pro Folio Case

IPhone 11 Pro Leather Folio on valmistettu erityisesti parkitusta ja viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta ylellisen ilmeen ja tuntuman ansiosta. Avaa se ja iPhone 11 Pro herää. Sulje se ja se menee nukkumaan. Sisällä on pehmeä mikrokuitivuori entistä parempaa suojaa varten ja tilaa laskujen, pienten seteleiden ja useiden korttien pitämiseen. Ja voit pitää sen koko ajan, vaikka lataat langattomasti.
Kuten jokainen Applen suunnittelema kotelo, se käy läpi tuhansia tunteja testausta koko suunnittelu- ja valmistusprosessin ajan. Joten se ei vain näytä hyvältä, se on myös rakennettu suojaamaan iPhoneasi naarmuilta ja pudotuksilta.
OMINAISUUDET:
iPhone 11 Pro nahkafolio
yhteensopivuus:
iPhone-mallit
iPhone 11 Pro


Tilaa nyt oma Apple IPhone 11 Pro Folio Case:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Apple IPhone 11 Pro Folio Case:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Apple IPhone 11 Pro Folio Case:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 129.49 $. Suuresta Kotelot ja kannet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Apple IPhone 11 Pro Folio Case

Väri
Musta
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Kaksipuolinen suoja

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up