up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple IPhone XS Leather Folio Case

Apple IPhone XS Leather Folio Case

Apple IPhone XS Leather Folio Case

plus
Apple

Apple IPhone XS Leather Folio Case

Tuotekuvaus Apple IPhone XS Leather Folio Case

IPhone XS nahkafolio.
OMINAISUUDET:
Auringonlasku.
IPhone XS Leather Folio on valmistettu erityisesti parkitusta ja viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta ylellisen ilmeen ja tuntuman ansiosta.
Avaa se ja iPhone XS herää.
Sulje se ja se menee nukkumaan.
Sisällä on pehmeä mikrokuitivuori, joka lisää suojaa ja tilaa laskujen, pienten seteleiden ja useiden korttien pitämiseen. Ja voit pitää sen koko ajan, vaikka lataat langattomasti.
Tapauksen tyyppi: Folio
Tuotemerkin yhteensopivuus: Apple
Yhteensopivuus: iPhone XS
Pinnan väri: yksitoikkoinen.


Apple IPhone XS Leather Folio Case:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Apple:n tuotteista ja muista elektroniikka ja tietokoneettuotteista, tsekkaa myös Puhelimet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme techinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Apple IPhone XS Leather Folio Case

Väri
Oranssi
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Kaksipuolinen suoja

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up