up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple Langaton Hiiri Magic 2

Apple Langaton Hiiri Magic 2

Apple Langaton Hiiri Magic 2

plus
Apple

Apple Langaton Hiiri Magic 2

Tuotekuvaus Apple Langaton Hiiri Magic 2

Magic Mouse 2 on täysin ladattava, joten poistat perinteisten paristojen käytöstä. Se on kevyempi, siinä on vähemmän liikkuvia osia sisäänrakennetun akun ja jatkuvan pohjakuoren ansiosta, ja siinä on optimoitu jalkarakenne - kaikki auttavat Magic Mouse 2 -reittiä helpommin ja liikkumaan vähemmän vastustamalla pöydälläsi. Ja Multi Touch -pinta antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa yksinkertaisia eleitä, kuten pyyhkäistä verkkosivujen välillä ja selata asiakirjoja. Magic Mouse 2 on valmis lähtemään suoraan laatikosta ja pariksi automaattisesti Mac-tietokoneesi kanssa.
OMINAISUUDET:
Salama USB-kaapeliin
Koko ja paino:
Korkeus: 2,16 cm (0,85 tuumaa)
Leveys: 5,71 cm (2,25 tuumaa)
Syvyys: 11,35 cm (4,47 tuumaa)
Paino: 0,099 kg (0,22 puntaa) *
yleinen:
Monikosketus
Liitännät ja laajennus:
Bluetooth
Salamaportti
Langaton
Laitteistovaatimukset:
Bluetooth-yhteensopiva Mac-tietokone, jossa on OS X v10.11 tai uudempi


Aiotko hankkia itsellesi suositun Apple Langaton Hiiri Magic 2:n? Kaikki Apple-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Apple Langaton Hiiri Magic 2 jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme techinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman elektroniikka ja tietokoneet varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Apple Langaton Hiiri Magic 2

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Hiiret
Ominaisuudet
Langaton

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä tuote

-

Erinomainen tuote on kaikki mitä siltä odotetaan ja jopa enemmän

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up