up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Apple Sport Nylon Loop 40 mm

plus
Apple

Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Tuotekuvaus Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Pehmeä, hengittävä ja kevyt Sport Loopissa on koukku- ja lenkkikiinnike nopeaa ja helppoa säätöä varten. Kaksikerroksisessa nailonkudoksessa on tiheät silmukat ihon puolella, jotka tarjoavat pehmeän pehmustuksen samalla, kun kosteus pääsee poistumaan. Kääntöpuolella kiinnityssilmukat on kiinnitetty tukevasti kestävyyden takaamiseksi.

OMINAISUUDET:
Apple Watch Sport Loop -yhtye
Materiaali: Kudottua nailonia
Yhteensopivuus:
Apple Watch -mallit:
40mm


Tunnetko jo kaikki Apple Sport Nylon Loop 40 mm:n ominaisuudet? techinn:ssa, valikoimme elektroniikka ja tietokoneettuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Puhelimettuotteita, tsekkaa koko Matkapuhelintarvikkeet valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Apple, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien elektroniikka ja tietokoneet asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Väri
Sininen
Alakategoriat
Kellot
Tuotetyyppi
Hihnat

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up