up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple USB-C To USB

Apple USB-C To USB

Apple USB-C To USB

plus
Apple

Apple USB-C To USB

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Apple USB-C To USB

USB C – USB -sovittimen avulla voit kytkeä iOS-laitteet ja monet tavallisista USB-lisälaitteistasi USB C– tai Thunderbolt 3 (USB C) -käyttöiseen Mac-tietokoneeseen.
Kytke sovittimen USB C -pää Macin USB C- tai Thunderbolt 3 (USB C) -porttiin ja kytke sitten flash-asema, kamera tai muu tavallinen USB-laite. Voit myös kytkeä salaman USB-kaapeliin synkronoidaksesi ja ladataksesi iPhonesi, iPadisi tai iPodisi.
OMINAISUUDET:
Yhteensopiva seuraavien tietokoneiden kanssa:
12 tuuman MacBook, 13 tuuman MacBook Pro Thunderbolt 3 (USB C), 15 tuuman MacBook Pro Thunderbolt 3 (USB C), 21,5 tuuman iMac Thunderbolt 3 (USB C), 27 tuuman iMac Thunderbolt 3 (USB C); iMac Pro
Apple USB C-USB -sovitin
Liitännät: USB C


Jos haluat tietää lisää Apple USB-C To USB:sta tai muista Apple-merkkisistä tuotteista Kaapelit kategoriassa techinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia elektroniikka ja tietokoneet:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Usb-kaapelit valikoimaamme, mistä voit valita elektroniikka ja tietokoneettuotteita Apple:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Apple USB-C To USB

Väri
Valkoinen
Liitännät
USB-C

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up