up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Aquas Akku 14500

Aquas Akku 14500

Aquas Akku 14500

plus
Aquas

Aquas Akku 14500

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Aquas Akku 14500

14500 ladattavat litiumparistot soveltuvat kameroille, taskulamppuille, leluille ja monille muille elektronisille laitteille. Se on pitkä käyttöikä ja tehokas käyttö.

Caracetrsticas:

3.7V 800mAh suojattu.

Mitat: 1,97 x 0,59 x 0,59.

Paino:

42 grammaa.


Oletko kiinnostunut Aquas Akku 14500:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla techinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Aquas Akku 14500:sta tuotekuvauksineen yms. Aquas on yksi parhaista elektroniikka ja tietokoneetmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Sähkötarvikkeettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Aquas Akku 14500

Väri
Punainen
Paristot
Ladattava

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up