Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Autoelektroniikka

Autoelektroniikka

Löydä laaja valikoima tuotteita Autoelektroniikka tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Auton elektroniset laitteet

n merkit Auton elektroniset laitteet

Tietoja auton elektroniikasta

Koska autossasi on yhdistelmä eri osia ja kaikki näyttävät olevan tärkeitä, jotta ajoneuvo näyttäisi ja toimii paremmin. Normaalisti ajoneuvossa käytettävä sähköjärjestelmä sisältää moottorinhallinnan, sytytysvirran, radion, telematiikan, auton viihdejärjestelmät ja monet muut. Nykyaikaisissa autoissa on monia elektronisia tuotteita. Lisäksi nykyään autot ovat erittäin luotettavia elektroniikkatuotteisiinsa, jotta ne toimivat täysin tehokkaasti. Auton akut ja muu elektroniikka ohjaavat suurta osaa autosi toiminnoista, ja jos ne alkavat tuottaa pettymystä, saatat kohdata monia erilaisia ongelmia autosi kanssa. Autoissa on monia sähköohjattuja laitteita, ne saavat energiaa akusta ja palauttavat sen tulisijan kautta takaisin akkuun. Latausjärjestelmä on laturin ja akun yhdistelmä. Käynnistysmoottoria käytetään auton akulla, joka auttaa moottoria käynnistymään, kun taas laturin päätarkoituksena on ladata akkua ja muita ajoneuvon sähkökomponentteja.
Aiomme nostaa esiin joitakin tärkeimpiä auton osia, jotta sinulla olisi kaikki käsitys ja varustelu ajoneuvosi sen tarpeiden mukaisesti.

Auton akut

Auto riippuu akun tehosta, koska ajoneuvo ei käynnisty, ellei auton akkua ole ladattu. Autosi akulla on valtava vastuu sähkön toimittamisesta kaikille sähköosille. Auton akut tarjoavat sähköä, jota tarvitaan ajoneuvosi kaikkien sähkökomponenttien tehostamiseen.

Alkomittarit

Se on sytytyslukituslaite, jonka avulla kuljettaja ei voi käynnistää ajoneuvoa, ellei hän läpäise kuljettajan alkoholipitoisuuden tarkistavaa puhallustestiä. Laitteessa on esistandardi taso asetettu veren alkoholipitoisuudelle, jonka osavaltiosi tarkastaa.

Kamerat ja anturit

Peruutuskameroiden avulla saat elävän näkymän sijaintiisi takaapäin. Peruutuskameroista on tullut erittäin suosittuja, koska ne ovat vähentäneet merkittävästi onnettomuuksia, ja useimmilla ne asentaneilla on lisäominaisuus, peruutuspysäköintitunnistin. Pysäköintitunnistimet ovat laitteita, jotka sijaitsevat ajoneuvon puskureissa ja jotka auttavat kuljettajaa pysäköidessään.

Cb radiot

Aikoina, kun wifi ei toimi tai matkapuhelimen signaalit putoavat jatkuvasti. Cb radio on se, mitä jokainen kuljettaja aikoo hankkia, koska se auttaa tilanteissa, joissa verkon peitto ei ole käytettävissä ja viestintävälineet eivät ole käytettävissä. CB radio on laadukas investointi, joka pitää sinut turvassa näkymättömiltä ongelmilta, jotka saattavat saada sinut tietoliikenneongelmien aikana.

GPS

Ajoneuvon liikkuvuuden seuraaminen vaatii aikaa. GPS seurantalaitteen avulla voit tietää tarkan sijainnin, jossa ajoneuvo on, ja pitää sen suojattuna mahdollisen varkauden varalta. GPS seurantalaitteella on tärkeä rooli hätätilanteissa hätäavun soittamisessa. Xiaomi , Samsung , Huawei , Sony , Pny , Startech , Belkin , Garmin ovat parhaita tuotemerkit tälle tuotteelle ja voit valita jonkin niistä seuraavaa ostostasi varten.

Radiot

Autoradiot ovat vanha keksintö, mutta silti niillä on käyttökelpoisuus. Ajaminen ilman radion ja musiikin kuuntelua on joskus hektistä. Pitkät reitit saavat kuljettajat usein menettämään keskittymiskykynsä, mutta radion avulla tarkennus voi pysyä ennallaan. Radio on viihteen lähde ajon aikana. Radioita on lähes kaikissa ajoneuvoissa, ja ne ovat vaativa auton osa useimmille ihmisille, jotka aikovat mennä ostamaan.

Matkapuhelimen teline

Ei ole helppoa keskittyä ajamiseen, kun käytät matkapuhelinta. Joskus siitä tulee riskialtista ja voi johtaa rangaistuksiin ja muihin vahinkoihin. Matkapuhelinteline on kuitenkin ratkaissut ongelman, sillä nyt kuljettajat voivat käyttää puhelinta videon katseluun ja kiireellisiin puheluihin vastaamiseen ilman ongelmia. Teline auttaa heitä tekemään kaiken tämän ilman haittaa.

Turvallisuus, kaiuttimet, antennilaturit

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on koettava ennen ajon aloittamista, on turvavyön kiinnittäminen, koska tämän tekijän vaarantaminen voi johtaa haitallisiin vaikutuksiin. Xiaomi, Samsung, Huawei, Sony, Pny, Startech, Belkin, Garmin ovat tämän tuotteen parhaat merkit, ja voit valita yhden niistä seuraavaa ostoa varten.

Autokaiuttimet ovat autosi äänentoistojärjestelmän ydin ja äärimmäisen viihteen lähde ajon aikana. Jotta katkennut signaali konvergoituisi, kannattaa hankkia autoantennit. Matkapuhelimen käyttöikä riippuu sen latauksesta, ja täydellinen laturi autossa tekee elämästä helppoa.