up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Be quiet Ikkuna Pure Base 600

Be quiet Ikkuna Pure Base 600

Be quiet Ikkuna Pure Base 600

plus
Be quiet

Be Quiet Ikkuna Pure Base 600

Tuotekuvaus Be quiet Ikkuna Pure Base 600

Pure Base 600 Window tarjoaa paljon toimintoja ja ominaisuuksia houkuttelevaan hintaan.

Erittäin monipuolinen rakenne:
Suurimmat mahdollisuudet haluamaasi järjestelmään Pure Base 600 tarjoaa monia mahdollisuuksia järjestelmän komponenttien valintaan. Kolme kiintolevypaikkaa voidaan sijoittaa uudelleen suurimman näytönohjaimen asentamisen mahdollistamiseksi, ja ODD-kehikko on irrotettava vesijäähdytyksen ja taajuusmuuttajien maksimaalisen joustavuuden takaamiseksi.

Optimoitu jäähdyttimille:
Täydellinen valinta vesijäähdytykseen Pure Base 600 on optimoitu täydelliseksi tapaukseksi nestejäähdytykselle. Kolme aluetta on suunniteltu erityisesti niiden lisäämiseksi: etu, ylä ja taka. Kaikki patterikoot 360 mm asti ovat mahdollisia.

Säädettävä yläkannen tuuletusaukko:
Nerokas vesijäähdytyksen ja hiljaisuuden käsite Pure Base 600 -kannen yläosa on säädettävissä, mikä antaa mahdollisuuden lisätä järjestelmän jäähdytystä tai hiljaisuutta. Voit sulkea sen hiljaisuuden lisäämiseksi, avaamalla sen osittain lisää pakokaasuja varten tai jättämällä sen auki vesijäähdyttimen asentamiseksi.

Valmiiksi asennetut Pure Wings 2 -tuulettimet:
Kuiskaus hiljainen - tyypillistä hiljaisuudelle! Kaksi esiasennettua Pure Wings 2 -puhaltinta, joissa on yhdeksän ilmavirralle optimoitua tuulettimen siipiä, vähentävät turbulenssia ja lisäävät ilmanpainetta: 120mm takana, 140mm edessä. Sallii jopa neljä lisäpuhallinta.

Pidä järjestelmä erittäin hiljaisena:
Älykkäät ja tehokkaat hiljaisuusominaisuudet Integroitu 3-vaiheinen tuuletinohjain tukee kolmea tuuletinta. Äänieristysmateriaali päältä, sivulta ja edestä, joka vaimentaa tärinää. Suodattimet edessä ja alaosassa estävät pölyn pääsyn koteloon.

Karkaistu lasi-ikkuna:
Katso arvokkaat komponentit Korkealaatuinen ja täysin ikkunoitu sivupaneeli tarjoaa täydellisen kuvan rungon sisällä olevista komponenteista. Ikkuna on valmistettu 4 mm sävytetystä ja karkaistusta lasista, ja se on irrotettu kotelosta kumielementeillä tärinän siirtymisen estämiseksi.


Ominaisuudet:

Erittäin monipuolinen, siirrettävillä HDD-paikoilla ja irrotettavalla ODD-kehikolla
Vesijäähdytys valmiina pattereille jopa 360 mm eteen, taakse ja ylös
Säädettävä yläkannen tuuletusaukko, jossa on parannetut jäähdytysvaihtoehdot ja jäähdyttimen asennuspaikka
Kaksi esiasennettua olla hiljainen! Pure Wings 2 -puhaltimet takaavat kuiskauksen hiljaisen toiminnan
Täysin ikkunoitu sivupaneeli karkaistusta lasista
Täysin äänieristetty vaimentavalla materiaalilla kaikissa asiaankuuluvissa paikoissa


Tekniset tiedot:

Virtalähteen muoto: ATX PS / 2
Emolevyn yhteensopivuus: ATX / M ATX / Mini ITX
Kotelon koko ilman telineet (P x L x K), (mm): 492 x 220 x 445
Emolevyjen asennus takalevyllä: ✓
Kotelon koko sis. telineet (P x L x K), (mm): 492 x 220 x 470
Sivupaneelin mitat (P x L), (mm):
Paino (kg): 8,45
USB 2.0:
USB 3.2 Gen.1: 2
USB 3.2 Gen.2, tyyppi C:
HD Audio I / O: Mic + Audio
Laajennuspaikat: 7
Tuulettimen asennuspaikat: 7
Qi-laturi / pikalatausvaihtoehto:Haluatko lisää elektroniikka ja tietokoneet tuotteita Be quiet:lta? techinn:sta, omasta elektroniikka ja tietokoneetverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman elektroniikka ja tietokoneettuotteita, kuten Be quiet Ikkuna Pure Base 600. Tällä hetkellä Be quiet Ikkuna Pure Base 600 on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki elektroniikka ja tietokoneetvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Be quiet Ikkuna Pure Base 600

Väri
Musta
Emolevyn kokoluokka
Mini ITX
ATX
Micro ATX

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up