up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Be quiet Tower Box Pure Base 500

Be quiet Tower Box Pure Base 500

Be quiet Tower Box Pure Base 500

Be quiet Tower Box Pure Base 500

plus
Be quiet

Be Quiet Tower Box Pure Base 500

Tuotekuvaus Be quiet Tower Box Pure Base 500

Ole hiljaa! Pure Base 500 Black yhdistää mukautettavat ja hiljaiset ominaisuudet pienikokoiseen ja hienostuneeseen muotoiluun. Se on täydellinen tapaus kaikille, jotka arvostavat pienikokoisuutta ja erittäin toimivia ominaisuuksia.

Täydellinen hiljaisiin ilmajäähdytteisiin järjestelmiin:
Tavallinen yläkansi pyöristää täydellisesti Pure Base 500 -mallin. Alle kiinnitetty eristysmatto takaa hiljaisen toiminnan. Se on täydellinen valinta ilmajäähdytteisiin järjestelmiin ja säännöllisiin, hiljaisiin PC-kokoonpanoihin. Vahvat magneetit varmistavat, että yläkansi sopii tiukasti.

Suurin ilmavirta vesijäähdytteisissä kokoonpanoissa:
Kaikille, jotka pyrkivät maksimaaliseen suorituskykyyn ja erityisesti vesijäähdytteisillä järjestelmillä, erittäin ilmaa läpäisevä yläkansi on oikea valinta. Se on valmistettu kevyistä silmukoista kankaista, mikä varmistaa korkeimman mahdollisen ilmavirran.

Kuiskauksen hiljainen toiminta:
Kaksi esiasennettua Pure Wings 2 -puhaltinta, joissa on ilmavirralle optimoidut tuulettimen siivet, jotka takaavat täydellisen ilmavirran ja jäähdytyksen. Pienestä kotelomallista huolimatta etu- ja takapuhaltimet ovat molemmat 140 mm: n malleja, mikä johtaa erittäin hiljaiseen toimintaan. Jopa kolme 140 mm: n tuuletinta voidaan asentaa lisäksi.

Suuri hiljaisuus ja vakaus:
Etuosa, sivut ja tavallinen yläkansi on varustettu eristysmatoilla, jotka tuottavat erittäin vakautta ja parantavat melunvaimennusominaisuuksia. Etu- ja alaosassa olevat pölysuodattimet on helppo poistaa puhdistusta varten.

Runsaasti tilaa huippuluokan laitteistoille:
Pure Base 500 tarjoaa runsaat mitat huippuluokan näytönohjainten ja suurten, jopa 190 mm korkeiden jäähdyttimien asentamiseen. Tuulettimet tai jopa 360 mm: n jäähdytin voidaan asentaa helposti eteen. Yläosassa on tilaa myös useammalle tuulettimelle tai jopa 240 mm: n jäähdyttimelle.

Ja erinomaiset kaapelireititysmahdollisuudet:
Pure Base 500 tarjoaa useita mahdollisuuksia asentaa jopa viisi SSD-asemaa. Kaksi voidaan asentaa näkyvään ikkunan läpi. Ei-toivottujen kaapeleiden piilottamiseksi kotelo tarjoaa erinomaiset kaapelireititysvaihtoehdot.

Siisti sisustus:
Virtalähteen suojus peittää täydellisesti kaapelit ja virtalähteen. Se sisältää myös kaksinkertaisen HDD-kehikon, jossa on irrotetut kiinnikkeet, jotka vähentävät tärinää ja auttavat maksimoimaan hiljaisuuden. Häkki voidaan myös sijoittaa uudelleen asentamaan jopa 360 mm: n jäähdytin eteen. Virtalähde voidaan helposti asentaa takaapäin, asentaa toimitettuun virtalähteen kannattimeen.

Täydellinen näkymä tietokoneen sisälle:
Laadukas, täysin ikkunoitu sivupaneeli tarjoaa täydellisen kuvan tietokoneen kotelon sisäosista. Ikkuna on valmistettu karkaistusta lasista, maalatut sivupalkit.


Ominaisuudet:

Vaihdettava yläkansi hiljaisiin tai tehokkaisiin järjestelmiin
Kaksi esiasennettua Pure Wings 2 140mm -puhallinta
Eristysmatot edessä, sivuilla ja tavallisessa yläkannessa
Vesijäähdytys valmiina pattereille, joiden koko on 360 mm
Runsaasti tilaa huippuluokan näytönohjaimille ja suurille jäähdyttimille
Useita vaihtoehtoja enintään viiden SSD-aseman asentamiseen
Virtalähteen suojus ja älykkäät kaapelireititysvaihtoehdot tarjoavat siistin sisustuksen
Helppo virtalähteen asennus kotelon takaosasta


Tekniset tiedot:

Virtalähteen muoto: ATX PS / 2
Emolevyn yhteensopivuus: ATX / M ATX / Mini ITX
Kotelon koko ilman telineet (P x L x K), (mm): 450 x 232 x 443
Emolevyjen asennus takalevyllä: ✓
Kotelon koko sis. telineet (P x L x K), (mm): 450 x 232 x 463
Sivupaneelin mitat (P x L), (mm): 400 x 431,3
Paino (kg): 6,95
USB 2.0:
USB 3.2 Gen.1: 2
USB 3.2 Gen.2, tyyppi C:
HD Audio I / O: Mic + Audio
Laajennuspaikat: 7
Puhaltimen asennuspaikat: 6techinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia elektroniikka ja tietokoneet tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Be quiet Tower Box Pure Base 500? Olet onnekas, sillä techinn:ssä, Komponentit katalogissa ja Tower laatikot kategoriassa, tarjoamme muita elektroniikka ja tietokoneet tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Be quiet Tower Box Pure Base 500

Väri
Musta
Emolevyn kokoluokka
Micro ATX
ATX
Mini ITX

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen laatu / hinta

-

Hyvä ostos, hiljainen ja tehokas kokoonpano. Hyvää vastinetta rahalle. Hieman leveä, mutta voit järjestää kaapelit hyvin taakse. Suosittele 100%.

Palaute tuotteesta testauksen jälkeen

-

Löysin rentolaatuisia materiaaleja, intuitiivisella toiminnalla, olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up