up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Be quiet Tower Box Silent Base 601

Be quiet Tower Box Silent Base 601

plus
Be quiet

Be Quiet Tower Box Silent Base 601

Tuotekuvaus Be quiet Tower Box Silent Base 601

Ole hiljaa! Silent Base 601 Orange tarjoaa täydellisen yhdistelmän maksimaalisesta hiljaisuudesta ja erinomaisesta käytettävyydestä erittäin hiljaisiin kokoonpanoihin.

Minimoi melu ja maksimoi ilmavirta:
Etuosan ilmanottoaukot takaavat maksimaalisen hiljaisuuden jatkuvalla ilmanläpäisevyydellä. Erityisesti suunnitellut tuuletusaukot ohjaavat sisäänvirtaavan ilman uudelleen kahdesti ilmamelun vähentämiseksi

Erittäin paksu eristys maksimaalisen vakauden ja hiljaisuuden takaamiseksi:
Etuosassa, yläosassa ja sivuissa on erittäin paksut 10 mm: n vaimennusmatot, mikä saa aikaan maksimaalisen vakauden ja erinomaiset melunvaimennusominaisuudet. Irrotettu virtalähteen kiinnike ja kiintolevykehikko minimoivat myös tärinän. Täysi metallirunko tarjoaa vakauden kotelolle ja parantaa sen haptisuutta.

Kuiskauksen hiljainen toiminta:
Kaksi esiasennettua Pure Wings 2 140 mm: n tuuletinta, joissa on ilmavirralle optimoidut tuulettimen siivet, takaavat täydellisen ilmavirran ja vankan jäähdytyksen. Integroitu 3-vaiheinen tuuletinohjain palvelee jopa kolmea tuuletinta.

Siisti sisustus:
Virtalähteen suojus peittää täydellisesti kaapelit, virtalähteen ja sisältää kaksinkertaisen kiintolevykehikon. Peitelevyt ovat erikseen irrotettavissa 120 mm tuulettimen asentamiseksi yläosaan. Pienen kannen ollessa irrotettuna 360 mm: n jäähdytin voidaan asentaa eteen. Virtalähteen kannattimen avulla virtalähde voidaan helposti asentaa takaapäin.

Helppo pääsy kaikenlaisiin muutoksiin:
Yläpuoliset sivupaneelit tarjoavat kiinnitysjärjestelmän, jossa on nastat turvallista ja käyttäjäystävällistä irrotusta varten. Painamalla nastoja lukitusmekanismi vapauttaa sivupaneelin yläosan ja se lepää turvallisesti, kunnes se poistetaan manuaalisesti. Erinomainen käytettävyys nopeaan ja helppoon pääsyyn kotelon sisäosiin.

Suunniteltu kaikenlaisille huippuluokan laitteistoille:
Kompaktista rakenteestaan huolimatta Silent Base 601 tarjoaa runsaat mitat ja leikkaukset jopa E ATX -emolevyn asentamiseen. Komponenttien älykäs järjestely mahdollistaa myös useiden näytönohjainten ja suurten jäähdyttimien sopivan hyvin.

Optimoitu vesijäähdytteisille järjestelmille:
Optimoidun suunnittelunsa ansiosta Silent Base 601 on täydellinen vesijäähdytyskotelo. Jopa 360 mm: n lämpöpatterit voidaan asentaa eteen, taakse ja ylös. Irrotettavan kannattimen avulla patterit voidaan asentaa nopeasti ja helposti yläosaan.


Ominaisuudet:

Melua vaimentavat tuuletusaukot tarjoavat erinomaisen ilmanläpäisevyyden ja maksimaalisen hiljaisuuden
Erittäin paksut 10 mm eristematot edessä, yläosassa ja sivuilla
Kaksi esiasennettua Pure Wings 2 140mm -puhallinta
3-vaiheinen tuuletinohjain palvelee jopa kolmea tuuletinta
PSU-suojus tarjoaa siistin sisustuksen
Valmiina 360 mm: n pattereihin


Tekniset tiedot:

Virtalähteen muoto: ATX PS / 2
Emolevyn yhteensopivuus: E ATX / ATX / M ATX / Mini ITX
Kotelon koko ilman telineet (P x L x K), (mm): 532 x 240 x 481
Emolevyjen asennus takalevyllä: ✓
Kotelon koko sis. telineet (P x L x K), (mm): 532 x 240 x 514
Sivupaneelin mitat (P x L), (mm): 440 x 498
Paino (kg): 10,49
USB 2.0: 1
USB 3.2 Gen.1: 2
USB 3.2 Gen.2, tyyppi C:
HD Audio I / O: Mic + Audio
Laajennuspaikat: 7 + 2
Tuulettimen asennuspaikat: Etu / Taka / Ylä / PSU-suojus
Qi-laturi / pikalatausvaihtoehto:techinn:stä, omasta elektroniikka ja tietokoneetverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Be quiet Tower Box Silent Base 601 tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Be quiet:n tuotteita, kuten Tower Box Silent Base 601, kuten Komponentit kategoriasta elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen elektroniikka ja tietokoneet varusteisiin ja tsekkaa myös Be quiet Tower Box Silent Base 601:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Be quiet Tower Box Silent Base 601

Väri
Musta
Emolevyn kokoluokka
Extended ATX
ATX
Micro ATX
Mini ITX

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up