up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Beko

Beko

KAIKKI ( Beko )

Noin Beko

Maailman kodinkoneissa on yksi nimi, joka on kestänyt kokemuksen ja innovaation testin taloudellisesti ja tarjonnut laatua ja innovaatiota koteihin ympäri maailmaa - Beko. Yli seitsemän vuosikymmenen historiallaan Beko on tullut synonyymiksi luotettavuudelle ja tehokkuudelle. Tämä turkkilainen yritys, jonka perusti vuonna 1955, on vakiinnuttanut asemansa kotien nimien joukossa ja Beko on jatkuvasti muuttunut vastaamaan modernien kotien muuttuvia tarpeita. Heidän sitoutumisensa kestävään kehitykseen näkyy heidän energiatehokkaiden laitteidensa suunnittelussa, jonka avulla vähennetään ympäristövaikutuksia ja sähkölaskuja. Maailmanlaajuisella läsnäolollaan ja laadukkaalla omistautumisellaan Beko on ansainnut miljoonien asiakkaiden luottamuksen. Beko´n matka alkuperäisestä kotimaastaan Turkista maailmanlaajuiseksi johtajaksi kodinkoneissa on todiste sen sitoutumisesta innovaatioon, laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Olipa kyseessä pesukone, astianpesukone, jääkaappipakastin, pyykinpesukone, liesi tai mikroaaltouuni, Beko jatkaa yksinkertaistaen ja parantaen kotien elämää. Valitse Beko luotettavaksi ja tehokkaaksi kodinkonelaitteiden kokemukseksi.
Beko on menestyksen perintö

Bekon pesukoneet ovat mullistaneet tapamme tehdä pyykkiä. Tunnettuina niiden terävästä teknologiasta ja energiatehokkuudesta, Bekon pesukoneet tarjoavat erilaisia kapasiteetteja ja ominaisuuksia, joiden avulla vastataan jokaisen talouden tarpeisiin. Sano hyvästit käsinpesun vaivalloisuudelle Bekon astianpesukoneilla. Nämä laitteet on suunniteltu tarjoamaan kirkkaat tulokset säästäen samalla vettä ja energiaa. Säädettävien telineiden ja useiden pesuohjelmien ansiosta Bekon astianpesukoneet tekevät keittiösi siivoamisesta helppoa. Bekon jääkaappipakastimet on suunniteltu pitämään ruokasi tuoreena pidempään. Heidän innovatiivinen jäähdytysteknologia ylläpitää sopivia säilytysolosuhteita ja ominaisuudet, kuten jäätöntä toimintoa ja monizone-osastoja tarjoavat kätevyyttä ja joustavuutta elintarvikkeiden säilyttämiseen. Yhdistämällä pesukoneen ja kuivausrummun toiminnot Bekon pesu-kuivauskoneet ovat täydellisiä koteihin, joissa on vähän tilaa. Nämä laitteet tarjoavat valikoiman pesu- ja kuivausohjelmia, jotka varmistavat, että vaatteesi ovat puhtaita ja valmiita käytettäviksi nopeasti. Bekon liesit on suunniteltu tekemään ruoanlaittosta hauskaa. Tarkan lämpötilan säätömahdollisuuden ja monipuolisten keittotapojen ansiosta ne sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kokkikokeille. Olipa sitten kyse leipomisesta, paistamisesta tai paistamisesta, Bekon liesit varmistavat, että ruokasi tulevat täydellisesti valmiiksi. Bekon mikroaaltouunit on rakennettu kätevyyttä ja nopeutta varten. Lämmittämästä jämiä jääkaapista sulattamalla ainesosia, nämä mikroaaltouunit tarjoavat intuitiivisen ohjaustekniikan ja eri tehoasteet ruoanlaittotarpeitasi varten. Bekon mikroaaltouunit ovat välttämättömiä kiireisille keittiöille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje