up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Braun

Braun

KAIKKI ( Braun )

Noin Braun

Braun on saksalainen asiakaskeskeinen tuotepalveluyritys, joka perustettiin vuonna 1921. Yrityksen toimisto perustettiin KronbergTaunus-Saksaan. Yritys on laajalti tunnettu teollisten tuotteiden luomisesta, joka sisältää sähköparranajokoneet ja levysoittimet, jotka se esitti keskimmäisen 20. vuosisadan aikana. Yritys omisti Gillette Company vuodesta 1948 vuoteen 2007. Tänään yritys tarjoaa korkean suorituskyvyn hiustenpoisto- ja hoitotuotteita, mukaan lukien kuivaimet, trimmerit, parranajokoneet, suoristimet ja epilaattorit miehille ja naisille.
Kampaamosalueella Braun on saavuttanut maailmanlaajuista tunnustusta trimmeriensä, sähköparranajokoneidensa ja epilaattoreidensa ansiosta. Nämä tuotteet ovat tarkkuutta, erinomaista suorituskykyä ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, joissa tarjotaan ihmisille tehokkaita ja rentouttavia kampaamoratkaisuja. Lisäksi Braun on brändi, joka on synonyymi luotettavuudelle, tarkkuudelle ja suunnittelutuotannolle. Se jatkaa edelleen luotettavana vaihtoehtona asiakkaille, jotka etsivät kulmakarvoja ratkaisuja elämän eri osa-alueilta, kampaamosta terveydenhuoltoon ja kotitöihin. Braunin laadun ja luomisen perintö todistaa saksalaisen teknologian ylivoimaisuuden.
Kautta historian Braun on aina puolustanut minimalistista suunnittelua ja intuitiivista käyttöä, mikä kuvastaa sen kestävää yhteistyötä legendaarisen teollisuusmuotoilijan kanssa. Tuotemerkkien tuotteet näyttävät ikuisen esteettisyyden ja selkeyden painottamisen, ja ne ovat saaneet useita palkintoja suunnittelun ylivoimaisuudesta.

Braunin valikoima parranajokoneita, hiustenkuivaajia ja kodinkoneita

Braunin depilaatio ohjaa hiustenpoistoprosessia käyttämällä Braunin tuotevalikoimaa luovista ja teknisesti kehittyneistä epilaattoreista. Braunin epilaattorit on varustettu useilla pinseteillä, jotka voivat tarttua ja vetää hiuksia juuresta yhdellä kerralla.
Braunin parranajokone on varustettu viimeisimmällä partaajatekniikalla, joka vahvistaa läheisen ja mukavan ajon. Ne yleensä sisältävät kehittyneitä folioajotekniikoita ja teräviä teriä, jotka tarttuvat ja leikkaavat hiuksia tehokkaasti, olipa kyse lyhyestä juurikasvusta tai pidemmästä kasvusta.
Braunin keittiökoneet ovat tunnettuja tarkasta tekniikastaan, suorituskyvystään ja tyylikkäästä muotoilustaan. Niiden laitteisiin kuuluvat kahvinkeittimet, blenderit, mehut ja ruoanjauhatimet, joilla yleensä on puhdas linjat, laadukkaat materiaalit ja minimalistinen esteettisyys.
Braunin hammasharja on suunniteltu tarjoamaan parempaa puhdistustulosta kuin manuaaliset hammasharjat. Ne yhdistävät yleensä viimeisimmän teknologian, kuten oskillaattoreita-pyörivän tai sähköisen liikkeen, poistaakseen plakkia ja roskia tehokkaammin.
Braunin hiustenkuivaaja on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja riittävää hiustenkuivausta keskittyen samaan aikaan hiusten terveyteen, mukavuuteen ja käyttäjäystävällisiin ominaisuuksiin. Braunin harja on kahvamallin, joka tarjoaa mukavan otteen ja hallinnan käytön aikana. Ergonomisesti suunnitellut kahvat voivat helpottaa käden väsymystä.
Braunin hiusten suoristin on kuuluisa kyvystään suoristaa ja muotoilla hiuksia lämmön avulla pehmentämällä ja suoristamalla hiusten hapsuja.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje