up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Brother

Brother

KAIKKI ( Brother )

Noin Brother

Brother on korkealaatuisen tulostustekniikan nimi. Mustepisara ja innovaatio ovat olleet osa Brotherin rakennetta alusta asti. Perustettu 1908 Japanissa, tämä globaali voimavara on jatkuvasti työntänyt rajojen tulostustekniikkaa. Päättäväisen laadun, luotettavuuden ja innovaation takaamiseksi Brother on kehittynyt yksinkertaisesta ompelukoneesta johtavaksi toimijaksi maailman tulostimissa ja kuvantamislaitteissa. Brotherin sadan vuoden matka on ollut merkitty uskollisuudella innovaatioon ja laatuun tulostuksessa. Heidän monipuolisista tulostimistaan ​​pioneerilaserteknologiaansa, kannettaviin ratkaisuihinsa, monitoimilaitteisiinsa ja luotettaviin tulostinmoottoreihinsa Brother on jatkuvasti asettanut korkeat standardit alalle. Tutustu Brotherin edistyneisiin ja uusimpiin tuotteisiin helposti Techinn-verkkokaupassa muutamalla klikkauksella. Voimakkaalla laadulla ja tulevaisuuden näkemyksellä Brother jatkaa luotettuna kumppanina ideoiden toteuttamisessa tulostuksen voimalla.

Brother on Pioneerin tulostusmestariteoksessa

Brotherin tulostimet ovat synonyymi luotettavuudelle ja tehokkuudelle. Ne tarjoavat laajan valikoiman sekä henkilökohtaisiin että ammatillisiin tarpeisiin. Brotherin tulostimet ovat tunnettuja sujuvasta yhteydestä, käyttäjäystävällisistä käyttöliittymistä ja terävistä, korkearesoluutioisista tulosteista. Brotherin laser tulostimet ovat tarkkuuden ja nopeuden todiste. Nämä laitteet hyödyntävät viimeisintä laserteknologiaa terävien ja ammattimaisen laadun tulostamiseen, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan korkean määrän tulostustarpeisiin. Vahvan kestävyytensä ja nopean tulostuksen ansiosta Brotherin laser tulostin on monien modernien toimistojen perusta.
Brother ymmärtää, että työ ei aina tapahdu toimistolla. Heidän kannettavat tulostimet on suunniteltu ammattilaisille liikkeellä. Nämä kompaktit ja kevyet tulostimet varmistavat, että voit tulostaa dokumentteja ja valokuvia missä tahansa, ilman että tulostuslaatu kärsii. Brotherin kannettavat tulostimet ovat monipuolisia työkaluja niille, jotka vaativat joustavuutta. Brotherin monitoimilaitteet ovat täydellisiä all-in-one-ratkaisuja modernille työympäristölle. Niissä yhdistyvät saumattomasti tulostaminen, skannaaminen, kopiointi ja faksausominaisuudet yhteen laitteeseen, jolloin tuottavuus lisääntyy ja tilaa säästyy. Nämä tulostimet on varustettu intuitiivisilla kosketusnäytöillä ja vankoilla yhteysvaihtoehdoilla, mikä tekee niistä välttämättömiä monipuolisissa työympäristöissä.
Rummukko on tärkeä osa laser tulostinta, joka vastaa musteen siirtämisestä paperille. Brotherin tulostinrummut on suunniteltu antamaan tasaisia, korkealaatuisia tuloksia pitkän ajanjakson ajan. Kestävyyden ja suorituskyvyn tavoittelulla nämä rummut on suunniteltu minimoimaan huolto ja varmistamaan häiriöttömän tulostamisen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje