up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Canon Mustepatruuna CL-511

plus
Canon

Canon Mustepatruuna CL-511

Tuotekuvaus Canon Mustepatruuna CL-511

Tämä värikasetti sisältää syaani-, magenta- ja keltaista mustetta ja sitä käytetään värillisten asiakirjojen ja valokuvien tulostamiseen. Yhdessä Canon-valokuvapaperin kanssa se suojaa valokuvia haalistumiselta ChromaLife100 + -järjestelmällä. 9 ml: n patruunan avulla voit tulostaa jopa 244 sivua A4-asiakirjoja ISO / IEC 24711 -standardilla.
TOIMINTA:
Aito Canon-muste tuottaa keskimäärin 35% enemmän laadukkaita tulosteita kuin jäljitelmäkasetit
Aito Canon-muste tarjoaa tasalaatuiset tulosteet 100% ajasta
Aito Canon-muste on 100% luotettava, joten voit tulostaa vähemmän stressiä


Canon Mustepatruuna CL-511:een kuuluu Canon:n takaama valmistajan takuu. Canon:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme elektroniikka ja tietokoneettuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. techinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Kulutushyödykkeet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Mustepatruunattuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Canon Mustepatruuna CL-511

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Mustepatruunat
Yhteensopivuus
Canon

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up