up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Canon Mustepatruuna CLI-551XL

plus
Canon

Canon Mustepatruuna CLI-551XL

Tuotekuvaus Canon Mustepatruuna CLI-551XL

Tämä korkea saanto musta muste tarjoaa jopa 2x enemmän tulosteita kuin vakioekvivalentti. ChromaLife100 + -järjestelmän mustaa mustetta käytetään valokuvien tulostamiseen. Tämän 11 ml: n värisäiliön avulla voit tulostaa jopa 1125 10x15 cm: n värivalokuvausta ISO / IEC 29102 -standardilla.
TOIMINTA:
Aito Canon-muste tuottaa keskimäärin 35% enemmän laadukkaita tulosteita kuin jäljitelmäkasetit
Aito Canon-muste tarjoaa tasalaatuiset tulosteet 100% ajasta
Aito Canon-muste on 100% luotettava, joten voit tulostaa vähemmän stressiä
TIEDOT:
2x enemmän tulosteita
Aito muste
KierrätysohjelmaXL-muste
ChromaLife100 + -järjestelmä
Säästä jopa 30% musteella


Jos olet kiinnostunut Canon:n Mustepatruuna CLI-551XL tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Kulutushyödykkeet tuotteet Canon-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Canon suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia elektroniikka ja tietokoneet tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Canon Mustepatruuna CLI-551XL jo tänään!

Ominaisuudet Canon Mustepatruuna CLI-551XL

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Mustepatruunat
Yhteensopivuus
Canon

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

-

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up