up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Canon Väriaine 731

Canon Väriaine 731

Canon Väriaine 731

plus
Canon

Canon Väriaine 731

Tuotekuvaus Canon Väriaine 731

Kasettia 731 syaania käyttämällä voit olla varma, että tulosteet tulevat aina selkeiksi ja teräviksi. Noin 1 500 sivun tulostuskapasiteetti (mitattu ISO 19798) varmistaa, että patruuna on kestävä, joka tarvitaan tulostustarpeisiisi.
yhteensopivuus:
I Sensys Mf623cn
I Sensys Mf628cw


Jos etsit Canon Väriaine 731:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. techinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia elektroniikka ja tietokoneettuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Väriaineetvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Canon Väriaine 731

Väri
Sininen
Yhteensopivuus
Canon

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up