up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dolce & gabbana IPhone 6/6S Plate

plus
Dolce & gabbana

Dolce & Gabbana IPhone 6/6S Plate

Tuotekuvaus Dolce & gabbana IPhone 6/6S Plate

Dolce & Gabbana Women iPhone 6 / 6s -laukku.

Nahka etuosa.

Dolce & Gabbana -levy.

Avaaminen kameran ja sivunäppäimille.

Muovikuori.

Sävellys:

Vasikannahka:

81%, muovia:

19%.


Dolce & gabbana IPhone 6/6S Plate:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Kotelot ja kannettuotteita Puhelimet kategoriastamme omasta elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Dolce & gabbana-tuotteita techinn:ssa, löydät laajan valikoiman elektroniikka ja tietokoneettuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Dolce & gabbana on sitoutunut kehittämään ja parantamaan elektroniikka ja tietokoneetkokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Dolce & gabbana IPhone 6/6S Plate

Väri
Sininen
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Tapaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up