up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dolce & gabbana IPhone 7/8

Dolce & gabbana IPhone 7/8

Dolce & gabbana IPhone 7/8

Dolce & gabbana IPhone 7/8

plus
Dolce & gabbana

Dolce & Gabbana IPhone 7/8

Tuotekuvaus Dolce & gabbana IPhone 7/8

Dolce & Gabbana miesten iPhone-kuori 7 8.

D&G metallisovellus.

Sävellys:

Vasikannahka: 90%, muovi: 10%.


Ostaessasi Dolce & gabbana IPhone 7/8:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Dolce & gabbana IPhone 7/8-tuotteeseesi, jonka olet ostanut techinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, elektroniikka ja tietokoneet-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Dolce & gabbana:n kokoelmaan ja täydentää elektroniikka ja tietokoneet varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Dolce & gabbana IPhone 7/8

Väri
Musta
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Tapaus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up