up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Energizer Painike Akku 315

plus
Energizer

Energizer Painike Akku 315

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Energizer Painike Akku 315

Vuonna 1957, Energizer valmistettu ensimmäinen solu rannekelloja ja maailma pysähtyi mutkainen heidän kellot. Tällä hetkellä on olemassa markkinoilla yli 46 eri tyyppisiä paristoja kellot, kääntämällä mikä alkoi hyvin yksinkertainen ratkaisu jotain paljon monimutkaisempaa. Meillä on laaja valikoima akkuja soveltuvat tahansa rannekello akku.Ominaisuudet:


Brand: Energizer

Akkutyyppi: 315

Akkujen määrä: 1

Jännite: 1,55 V

Halkaisija: 7.9 mm

Korkeus: 1,45 mm

Paino: 0,33 g


Oletko kiinnostunut Energizer Painike Akku 315:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla techinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Energizer Painike Akku 315:sta tuotekuvauksineen yms. Energizer on yksi parhaista elektroniikka ja tietokoneetmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Sähkötarvikkeettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Energizer Painike Akku 315

Väri
Hopeinen
Paristot
Kello

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up