up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Energizer Painike Akku 329

plus
Energizer

Energizer Painike Akku 329

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Energizer Painike Akku 329

Vuonna 1957, Energizer valmistettu ensimmäinen solu rannekelloja ja maailma pysähtyi mutkainen heidän kellot. Tällä hetkellä on olemassa markkinoilla yli 46 eri tyyppisiä paristoja kellot, kääntämällä mikä alkoi hyvin yksinkertainen ratkaisu jotain paljon monimutkaisempaa. Meillä on laaja valikoima akkuja soveltuvat tahansa rannekello akku.Ominaisuudet:


Brand: Energizer

Akkutyyppi: 329

Akkujen määrä: 1

Jännite: 1,55 V

Halkaisija: 7.9 mm

Korkeus: 3,10 mm

Paino: 0,58 g


Tutustu nyt kaikkiin Sähkötarvikkeet tuotteisiimme, jotka löydät techinn:sta, kuten Energizer Painike Akku 329. Osta nyt Energizer Painike Akku 329 ja säästä paljon puhdasta rahaa Akut tuotteista. Lisäksi, Energizer-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että elektroniikka ja tietokoneetverkkokaupastamme voit löytää Energizer Painike Akku 329:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? techinn:n Sähkötarvikkeet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Energizer Painike Akku 329

Väri
Hopeinen
Paristot
Kello

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up