up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Energizer Painike Akku 379

plus
Energizer

Energizer Painike Akku 379

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Energizer Painike Akku 379

Vuonna 1957, Energizer valmistettu ensimmäinen solu rannekelloja ja maailma pysähtyi mutkainen heidän kellot. Tällä hetkellä on olemassa markkinoilla yli 46 eri tyyppisiä paristoja kellot, kääntämällä mikä alkoi hyvin yksinkertainen ratkaisu jotain paljon monimutkaisempaa. Meillä on laaja valikoima akkuja soveltuvat tahansa rannekello akku.Ominaisuudet:


Brand: Energizer

Akkutyyppi: 379

Akkujen määrä: 1

Jännite: 1,55 V

Halkaisija: 5,8 mm

Korkeus: 2,15 mm

Paino: 0,25 g


Juuri nyt, Energizer Painike Akku 379 on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. techinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Sähkötarvikkeet katalogista Akut kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Akut tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Energizer Painike Akku 379

Väri
Hopeinen
Paristot
Kello

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up