up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh

plus
Epsealon

Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh

Miniature musta eloksoitu alumiini lamppu sotilaallinen ura, LED 570 lumenia, kolminkertainen O-rengas tiivisteet. Syvyys max 200m, toimitetaan tuki maskin hihna, säädettävissä 360 astetta, toimii litiumakku 14500 tai kuiva akku AA. Mukana tuleva withcharger ja litiumakku. Kokonaispituus: 9.7cm; Halkaisija: 2,6 cm; Paino: 65g

Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Akuttuotteita Sähkötarvikkeet kategoriastamme omasta elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Epsealon-tuotteita techinn:ssa, löydät laajan valikoiman elektroniikka ja tietokoneettuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Epsealon on sitoutunut kehittämään ja parantamaan elektroniikka ja tietokoneetkokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh

Väri
Sininen
Paristot
Ladattava

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydellinen

-

Täydellinen lampulleni

Akun litium 18650

-

Hyvä taskulamppuni.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up