up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fenix ARE-X1

Fenix ARE-X1

Fenix ARE-X1

Fenix ARE-X1

plus
Fenix

Fenix ARE-X1

Tuotekuvaus Fenix ARE-X1

Fenix ARE X1 on yksikanavainen älykäs laturi, joka on tarkoitettu 18650- ja 26650-akuille, sisältää mikro-USB-akun latauksen, USB-akun purkamisen ja LED-latauksen / purkamisen ilmaisimen, akun virran havaitseminen ilmoittaa teille virran tilan helposti. Suojauspiiri on rakennettu anodiin, jossa on teräsvaippa niittaamalla. Niinpä ARB L18 2600 voidaan peittää kokonaan teräskuorella ja poistaa mahdollisen törmäyksen ja iskun aiheuttaman oikosulun vaaran.

Tekniset tiedot:

Tulo: DC 5V, suurin 1,5A ulostulo: DC 4.2V, 1A

Koko: 104mm x 32mm x 32mm (pituus x leveys x korkeus)

Paino: 42g (ilman akkua)

Käyttölämpötila: 20 ℃ 50 ℃ (täysi kuormitus normaalissa käyttötilassa)

Käyttökosteus : 5% (0 ℃) 90% (40 ℃) 72 tuntia (täysi kuormitus normaalissa käyttötilassa)

Säilytysolosuhteet: Lämpötila 20 ℃ 85 ℃

Estä oikosulku

Useita suojauksia

500 latausjaksoa


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Fenix ARE-X1:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Fenix ARE-X1:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla techinn verkkokaupassa. Laajasta Akut valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia elektroniikka ja tietokoneetsta täysin siemauksin. Nauti techinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Fenix ARE-X1

Väri
Musta
Paristot
Ladattava
Laturit

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up