up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Gigabyte

Gigabyte

KAIKKI ( Gigabyte )

Noin Gigabyte

Gigabyte, globaali teknologiainnovaattori, on ollut digitaalisen vallankumouksen eturintamassa yli kolmen vuosikymmenen ajan. Perustettu vuonna 1986 Taipeissa, Taiwanissa, Gigabyte on kehittynyt johtavaksi erinomaisen laadukkaiden laitekonseptien tarjoajaksi, joka vastaa erilaisten teknisten fanaattikkojen, pelaajien ja ammattilaisten tarpeisiin. Sisällöntuottajat hyötyvät myös erinomaisesta suorituskyvystä ja värien tarkasta näytöstä, joten nämä kannettavat ovat monikäyttöisiä työkaluja erilaisiin tehtäviin. Gigabyten matka yhdestä vähäisestä taiwanilaisesta startupista maailmanlaajuiseksi teknologiajätiköksi on todiste yrityksen sitoutumisesta innovointiin ja laatuun. Monipuolisen tuotevalikoiman, joka kattaa kannettavat, pelinäytöt, näytönohjaimet, emolevyt, torne-laatikot ja toimintakamerat, Gigabyte jatkaa käyttäjien mahdollistamista digitalisen potentiaalin vapauttamiseen maailmanlaajuisesti. Olipa kyseessä sitten peluri, luova ammattilainen tai teknologiafani, Gigabyten teräväpiirteiset ratkaisut tarjoavat jotain kaikille.
Gigabyte Unleashing Digital Potential

Gigabyte-kannettavat ovat todiste valmistajan sitoutumisesta innovointiin ja suorituskykyyn. Suunniteltu pelaajille ja luoville ammattilaisille, nämä kannettavat yhdistävät hienostuneita muotoiluja voimakkaiden laitekonfiguraatioihin. Gigabyte-kannettavat ovat tunnettuja pelaamispotentiaalistaan, ja niissä on NVIDIA GeForce -grafiikka ja korkean päivitysnopeuden näytöt, jotka tarjoavat syvällisen pelikokemuksen. Gigabyte-pelinäytöt on suunniteltu nostamaan pelikokemukset uusiin korkeuksiin. Korkearesoluutioisilla paneeleilla, korkeilla päivitysnopeuksilla ja adaptiivisen sync-teknologioilla nämä näytöt takaavat tasaiset, halkeamattomat pelinäkymät. AORUS-pelisarjassa on huipputason ominaisuuksia, kuten HDR-tuki ja ultra-laajat näytöt vaativimmille pelaajille. Gigabyte on synonyymi huippuluokan näytönohjaimille. NVIDIA:n ja AMD:n GPU:t alustavat Gigabyten näytönohjaimet ovat tunnettuja erinomaisesta suorituskyvystään ja ylikuormitusten sallivuudestaan. Ne tulevat erilaisissa malleissa pelaajien, sisällöntuottajien ja ammattilaisten tarpeisiin, jotka tarvitsevat ylitsepursuavaa graafista tehoa. Gigabyte emolevyt ovat monien suorituskykyisten tietokoneiden selkäranka. Sen teknologisten edistysten historia tarjoaa valikoiman vaihtoehtoja budjettiystävällisistä harrastajaluokan emolevyihin. Nämä emolevyt tukevat uusimpia CPU- ja GPU-teknologioita ja ovat varustettuja kestävillä voimansiirtojärjestelmillä, mikä takaa järjestelmän vakaan toiminnan raskaan kuormituksenkin alla. Gigabyte-torne-laatikot tai tietokonekotelot on suunniteltu muodin ja toiminnallisuuden vuoksi. Nämä laatikot tarjoavat runsaasti tilaa mukautetulle tietokoneelle, mikä takaa tehokkaan kaapelien hallinnan ja optimaalisen ilmankierron. Ne usein ominaisuuksia RGB-valaistus ja läpikuultavat lasi-osat, jotka mahdollistavat käyttäjien yksilöllisen tietokoneen tornin näyttämisen tyylikkäästi. Gigabyte:n aloitus toimintakameroihin on ollut vankkoja, suorituskykyisiä laitteita, jotka tallentavat ulkoilu-seikkailujen hurmoksen. Neljän megapikselin tallennuksen, vesitiiviin muotoilun ja edistyneen vakautuksen ansiosta Gigabyten toimintakamerat ovat luotettuja seuralaisia adrenaliininjanoisille ja ulkoilmaihmisille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje