up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Gigaset Lankapuhelin DA310

Gigaset Lankapuhelin DA310

Gigaset Lankapuhelin DA310

plus
Gigaset

Gigaset Lankapuhelin DA310

Tuotekuvaus Gigaset Lankapuhelin DA310


Tämä laite ei ole lukittu missään puhelinyhtiössä.

Gigaset DA310 -sovelluksella soittaminen ja soittaminen on helppoa. Neljän suoran näppäimen avulla voit painaa yhtä painiketta yhdistääksesi valitsemasi kontaktiin. Nauti vielä 10 pikavalintanumeron mukavuudesta, mikä mahdollistaa nopeat yhteysvaihtoehdot.

Gigaset DA310 antaa sinulle valita 3 melodiaa ja äänenvoimakkuutta varoittaaksesi tulevista puheluista, tai voit myös kytkeä soittoäänen pois päältä, kun haluat rauhaa ja hiljaisuutta. Voit soittaa nopeasti viimeksi soittamallesi henkilölle ottamalla yhteyttä viimeisen numeron uudelleenvalintatoiminnon avulla. Jos tarvitset helppokäyttöisen johdotetun pöytäpuhelimen, joka sisältää kaikki perusominaisuudet, valitse Gigaset DA310.

Yksinkertainen mutta joustava

Vaikka Gigaset DA310 onkin helppo käyttää ja tarjoaa helpon asennuksen, se on myös monipuolinen. Pabx- ja PSTN-yhteensopivuuden avulla voit joko muodostaa yhteyden suoraan kiinteään verkkoon tai käyttää sitä osana kotona tai toimistossa olevaa puhelinten verkkoa. Gigaset DA310 on myös seinäasennettava, mikä tarkoittaa, että voit säästää arvokasta pöytätilaa. Jos matkapuhelimen kaapelin pituus on jopa kaksi metriä, ja vielä kahden metrin kaapelin puhelimesta pistorasiaan, voit liikkua haluamallasi tavalla.

Sen lisäksi, että Gigaset DA310 on kuulolaiteyhteensopiva, sen avulla voit estää soittajaa kuulemasta sanojasi painamalla mykistysnäppäintä. Valintatavan ääni tai pulssi on myös säädettävissä, kuten salama-aika.

Tee elämästä helppoa itsellesi ja valitse Gigaset DA310 seuraavalle johdotetulle pöytäpuhelimellesi.

Tekniset tiedot:

Yleiset ominaisuudet:

Kytkentä: analoginen

Puhelinnumeroiden lukumäärä (analoginen): 1

Soittaa rinnakkain (analoginen): 1

Lisäominaisuuksia:

Suorat valintanäppäimet tukiasemassa: 4 + 10

Äänitoiminnot:

Soittoääniä: 3

Vastauskone

Vastaaja: Ei

Mitat / tekniset tiedot:

Tukiasema, L x L x M mm: 61 x 158 x 96


Tunnetko jo kaikki Gigaset Lankapuhelin DA310:n ominaisuudet? techinn:ssa, valikoimme elektroniikka ja tietokoneettuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Puhelimettuotteita, tsekkaa koko Kotipuhelimet valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Gigaset, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien elektroniikka ja tietokoneet asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Gigaset Lankapuhelin DA310

Väri
Valkoinen
puhelinjärjestelmä
Pöytäpuhelimet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up