Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Henkilökohtainen hygienia

Henkilökohtainen hygienia

Löydä laaja valikoima tuotteita Henkilökohtainen hygienia tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Henkilökohtainen hoito

n merkit Henkilökohtainen hoito

Parhaat ihonhoitotekniikan laitteet jokaiseen kauneushoitoon

Hampaiden terveys

Älyhammasharja on tekninen laite, jota käytetään hampaiden terveyteen. Se on myös tekninen laite hampaiden terveyteen ja sitä käytetään hyvän hampaiden terveyden ylläpitämiseen. Älyhammasharjoissa on anturit, jotka välittävät tietoa harjauskäytännöistäsi puhelimesi interaktiiviseen sovellukseen, yleensä Bluetoothin kautta. Tämä on paras laite hampaiden puhtaana pitämiseen.

Karvanpoisto

Sähkötrimmeri on tekninen laite karvanpoistoon. Sitä käytetään hiusten leikkaamiseen pitäen samalla kaiken siistinä. Sähkötrimmerissä on ihonsuoja, joka varmistaa karvanpoiston vaarantamatta haavoja. Laserkarvanpoistolaite pysäyttää ihosi follikkelit, jotka tuottavat karvoja. Se vapauttaa laservaloa, joka poistaa karvat juurista ilman kipua.

Hiukset

Älykästä hiusharjaa käytetään pitämään hyvää huolta hiuksista. Älykäs hiusharja on suunniteltu auttamaan käyttäjiä lopettamaan voimakkaan hiusten harjaamisen, joka yleensä aiheuttaa vaurioita, repeytymiä ja katkenneita latvoja käyttämällä hiusharjaan kehitettyjä antureita, jotka ilmoittavat käyttäjille heidän hiustensa sijainnista ja siitä, kuinka heidän tulisi harjoitella hiusten hoitoa. . Harjassa on anturi, joka kertoo, ovatko hiukset märät vai kuivat ja kuinka hiukset voidaan tutkia huolellisesti.

Elpyminen

Hierontatyökalua käytetään auttamaan kivun lievittämisessä, nopeuttamaan palautumista ja lihasten paranemista sekä parantamaan verenkiertoa sekä hallitsemaan muita palautumisetuja. Se toimii perkussiivisella hoidolla, joka kehittää lämpöä lihaksessa ja lievittää stressiä. Valittavana on erilaisia malleja, jotka vaihtelevat nopeuskehysten ja lisälaitteiden lukumäärän mukaan.

Parranajo

Sähköparranajokone on erityisesti tarkoitettu parranajoon tuhlaamatta liikaa aikaa. Käyttämällä tätä partaveitsiä sinun ei tarvitse käyttää vettä tai voiteita. Sähköparranajokoneet liukuvat iholla. Tämä tarkoittaa, että jokaisen parranajon jälkeen ei ole haavojen ja ärsytyksen riskiä, eikä epämuodostunut partakone satu, kun olet lopettanut. Partaveitsi ei koskaan tunnu turvallisemmalta kuin silloin, kun se on paikassa, jota et näe. Sähköparranajokone voi toimia sujuvasti ilman viiltojen pelottelua.

Lisää henkilökohtaisesta hoidosta:

Kasvonaamarit: Kasvonaamioita käytetään suojaamaan sinua ilmassa olevilta infektioilta.
Höyrystimet: Höyrystimiä käytetään täydentämään ilman kosteutta, mikä helpottaa vilustumista ja yskää.
Terveys ja henkilökohtainen hygienia: Monia tuotteita käytetään terveydenhuoltoon ja henkilökohtaiseen hygieniaan, voit ostaa niitä Xiaomi , Philips , LG , Braun , Amazfit , Panasonic , Realme , Garmin
Kylpyhuonevaa´at: Kylpyvaakojen avulla henkilö voi säädellä ja harjoittaa kehon massaa.