up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

HP 130A Väriaine

plus
HP

HP 130A Väriaine

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus HP 130A Väriaine

Tee asiakirjoista ja markkinointimateriaaleista ammattimaisia, kun tulostat alkuperäisillä HP LaserJet -värikasetteilla. Pidä kotisi tai toimistosi tuottavana - vältä tuhlaa aikaa, väriainetta ja paperia. Nämä värikasetit on suunniteltu erityisesti tulostimellesi.
OMINAISUUDET:
Odottaa laatua - ja hanki se aika kerrallaan - alkuperäisistä HP-värikasetteista. Vältä tehottomia uudelleentulostuksia, tuhlattuja tarvikkeita ja huonolaatuisten tulosteiden kalliita viivästyksiä.
Älä missaa lyöntiä. Vaihda alkuperäiset HP-värikasetit sekunneissa ja palaa tulostamiseen. Ne on erityisesti suunniteltu HP LaserJet -tulostimelle tai monitoimilaitteelle, jotta asennus on nopeaa ja helppoa.
Auta pitämään yritystä eteenpäin. Luottamus alkuperäisiin HP-värikasetteihin jatkuvaa, keskeytymätöntä tulostusta varten, joka pitää sinut tehtävissä ja budjetissa.


HP 130A Väriaine:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Väriaineettuotteita Kulutushyödykkeet kategoriastamme omasta elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita HP-tuotteita techinn:ssa, löydät laajan valikoiman elektroniikka ja tietokoneettuotteita, joista voit olla kiinnostunut. HP on sitoutunut kehittämään ja parantamaan elektroniikka ja tietokoneetkokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet HP 130A Väriaine

Väri
Musta
Yhteensopivuus
HP

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up